10 tone de deșeuri adunate din cele mai frumoase zone ale Caraș-Severinului

colectare deseuri 4
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Peste 1.100 de saci de gunoi au fost strânși în numai două zile din județul care se laudă că vrea să trăiască din turism.

O cantitate impresionantă de deșeuri a fost colectată din arealele naturale ale județului în numai două zile de angajați ai Direcției Silvice Caraș-Severin și voluntari de toate vârstele angrenați în campania „Let’s Do It, Romania!” – Ziua Curățeniei Naționale.

Acțiunea de ecologizare a avut loc în zilele de 15 și 16 septembrie, iar la ea au participat 337 de angajați ai Direcției Silvice Caraș-Severin și 187 de voluntari, atrași în această campanie de personalul silvic, totul pentru a strânge cât mai multe deșeurile abandonate în arealele naturale ale județului.

colectare deseuri 1

În numai două zile s-au adunat peste 1.100 de saci de gunoi

Acțiunea s-a desfășurat în 44 de puncte de interes din Caraș-Severin, după cum precizează reprezentanții Direcției Silvice Caraș-Severin, fiind colectate 10 tone de deșeuri în peste 1.100 de saci menajeri. Marea parte a deșeurilor colectate s-a constituit din ambalaje de plastic/metal de unică folosință, sticlă, hârtie și carton, deșeurile fiind predate în sistemele de colectare de la nivelul administrațiilor locale.

promovare banner maxagro

Direcția Silvică Caraș-Severin, prin personalul angajat, dovedește încă odată că este preocupată de starea de sănătate a mediului în care cetățenii județului își duc traiul zilnic, cu atât mai mult a zonelor forestiere aflate în administrare. Mulțumim tuturor voluntarilor care au răspuns acestei provocări!”, transmit reprezentanții Direcției Silvice Caraș-Severin.

colectare deseuri 3

Voluntari de toate vârstele au participat la acțiunea de ecologizare

colectare deseuri 2

Silvicultorii cărășeni nu se află la prima acțiune de acest gen

publicitate tmc 640