„Specialistul” din Caransebeș dă lovitura a treia oară! 5,5 miliarde lei vechi pentru un nou gol

Corneliu Zeicu câștigător pariuri sportive
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Banul la ban trage. Nu o dată, nu de două ori, ci și a treia oară, care a fost iar cu noroc pentru „specialistul” în pariuri, din Caransebeș. Încă 5,5 miliarde lei vechi vor intra în contul pasionatului de fotbal și de pariuri.

Caransebeșul poate spune că întră în Cartea Recordurilor, și asta datorită „specialistului” din Banatul Montan, care dă lovitură după lovitură la pariurile sportive, câștigând fabuloasa sumă de 5,5 miliarde de lei vechi.

Dacă în 2017 i-au intrat în conturi nu mai puțin de 4,8 miliarde, cu un gol marcat în minutul 85, în 2020 norocul îi surâde iar și gugulanul „prinde” biletul câștigător ce avea să îi îmbogățească averea cu încă alte 4 miliarde lei vechi. Medicul stomatolog, pasionat de pariuri sportive, câștigă miliarde după miliarde la agenția Mozzart Bet din Oțelu Roșu. Este pentru a doua oară când medicul obține un asemenea câștig în ultimii trei ani.

Și totuși, cât noroc să și ai? 2023 vine cu o nouă surpriză de proporții, mai exact, după un bilet repetat de 10 ori, norocul îi surâde din nou și caransebeșeanul dă lovitura încă o dată. 5,5 miliarde lei vechi sunt banii pe care îi câștigă, chiar și spre uimirea acestuia.

„Să câștigi aproape 5 miliarde lei vechi este ceva, dar să repeți figura, ăsta da noroc cu carul! Nici nu mi-am mai închipuit un asemenea noroc. Sunt un jucător care nu se teme de riscuri, care merge pe totul sau nimic, sunt un luptător, desigur, un luptător în ringul pariurilor sportive, locul unde îmi place să lupt cu statisticile sportive, deoarece îmi pot antrena intuiția în diverse situații sportive.”, spune medicul stomatolog.

pariuri sportive Mozzart Bet

untitled design set 970x90 px

Caransebeșeanul, pasionat de fotbal și pariuri, a câștigat 552.760 de lei, azi-dimineață, în jurul orei 6.00, când a așteptat și ultimul gol, în minutul 76 și chiar ultima fază de joc în Campionatul Guatemalei. Acest gol îi aduce câștigul tânărului, pariind pe meciuri cu trei goluri pe joc. El a aplicat o schemă în care trebuia să se înscrie minimum 3 goluri pe meci, în 8 meciuri jucate în 24 de ore, aceeași schemă pe care a folosit-o și acum 3 ani, atunci fiind 18 meciuri câștigătoare. După impozitare, din ele 5,5 miliarde lei vechi, „specialistul” mai rămâne cu 4,5 miliarde lei vechi.

bilet pariuri sportive

bilet pariuri sportive

 

untitled design set 970x90 px