IREAL. S-a furat gardul Spitalului Județean de Urgență Reșița!

la spitalul din resita s-a furat gardul
untitled design set 970x90 px

400 de metri din gardul celei mai mari unități spitalicești din Reșița a dispărut fără să observe cineva!

Mircea Laza, managerul Județeanului de la Reșița, a vorbit la Express Live despre ceea ce a găsit în spital în urmă cu trei luni și jumătate, atunci când a preluat mandatul. Probleme nenumărate, lipsuri de tot felul, contracte mai puțin avantajoase, deconturi ratate și multă nemuncă. Dar Laza a descoperit printre toate astea și ceva de-a dreptul ireal. S-a furat gardul din spatele spitalului! 400 de metri! Așa am găsit eu spitalul. Nu cred că l-a luat asistenta. Nu contabilicește, nu mai este fizic, nu mai am gard! Trebuie să fac rost de bani să fac gard. Nu a văzut nimeni! E noaptea minții! Asta mi-au spus și mi-au arătat oamenii din spital când i-am întrebat ce probleme sunt.”, a dezvăluit managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița la Express Live.

spital resita fara gard

Interviul cu Mircea Laza a fost urmărit și de Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. Nu cunoscuse până atunci situația ireală. „Am aflat și eu că a fost furat urmărind emisiunea dvs.”, a spus șeful CJ.

publicitate ziar expresb 1000x100

Gardul ar fi dispărut cu mulți ani în urmă, dar se pare că nimeni nu i-a remarcat lipsa până acum. E vorba de gardul din spatele spitalului, înspre pădure, și lipsește încă din apropierea Policlinicii. Noroc că în zonă Primăria Reșița a amenajat un drum de acces către casele ce s-au construit în ultimii ani și, pe o anumită porțiune, a montat un gard-parapet.

spital resita gard furat