FCSB 1.93, Bohemians 1.70, Sarajevo 1,35 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

fotbal:fc botosani fcsb, play off liga 1 casa pariurilor (6.05.2021)

Chiar dacă turneele finale s-au terminat, competițiile interne și inter cluburi au revenit. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

La Mozzart Bet ai 100% Bonus la prima depunere, de minim 50 de lei și maxim 500 de lei❗❗❗

FC Botoșani – FCSB (ora 20:30) cota 1.93

Începe un nou sezon în România și odată cu acesta prind din nou viață speranțele FCSB-ului și a tututor fanilor acestora pentru un nou titlu de campioană după o pauză de 6 ani.

FC Botosani este probabil victima preferată a roș-albaștrilor, aceștia reușind doar o victorie contra FCSB-ului dintr-un total de 21 de meciuri directe.

Rămâne de văzut cum vor arăta ambele echipe după pauza competițională, în special FCSB, aceștia având un nou antrenor, care cu siguranță și-ar dori un start perfect de sezon.

Bohemians – Stjarnan (ora 21:45) cota 1.70

După parcursul aproape excelent din sezonul trecut în campionat, care s-a încununat și cu prezența în tururile preliminare ale noii competiții europene (UEFA Conference League), Bohemians cu siguranță urmărește un success în duelul de astăzi contra actualului loc 9 din campionatul Islandei, Stjarnan.

Sarajevo – Milsami (ora 22:00) cota 1.35

Fosta campioană a Bosniei, Sarajevo, a reușit doar un egal (0-0) în partida tur din Moldova contra celor de la Milsami.

În partida de acasă cu siguranță lucrurile vor sta diferit iar aceștia sunt favoriți la calificarea în runda următoarea a noii competiții europene, UEFA Conference League.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.