Pe urmele căutătorilor de aur. Se pregătește o nouă ediție Banat Brunch, în Timiș

banat brunch

Turiștii sunt invitați să participe la un nou eveniment gastronomic Banat Brunch. Sâmbătă, 19 iulie, acțiunea are loc în satul Groși, din județul Timiș, într-o zonă prin care căutătorii de aur treceau des încă de pe vremea Imperiului austro-ungar.

Se pregătește o nouă ediție a evenimentului gastronomic Banat Brunch. De data aceasta, turiștii sunt așteptați în satul Groși, din comuna timișeană Margina.

Brunch… la minele de aur. Sâmbătă, 17 iulie, vă așteptăm la Groși să vă îmbogățim! Cu bucate alese și gusturi de neuitat, cu plimbări prin păduri seculare și, dacă aveți noroc, cu…aur. În zona prin care, de pe vremea Imperiului austro-ungar, căutătorii de aur treceau des, vă invităm la Brunch la Căsuțele din Groși.”, au transmis organizatorii.

Prânzul va fi servit între orele 11.00 și 13.00, printre zece căsuțe de lemn care pot fi închiriate, aflate în Groși, la poalele dealurilor. Astfel, participanții pot degusta, printre altele, cârnați de casă cu carne de mistreț, salată de hribi de pădure, supă de găină de casă cu tărhană, tartă cu fructe de sezon și se pot răcori cu apă de izvor, limonadă sau diferite siropuri.

Urmează apoi o tură prin sat, o plimbare cu bicicletele și o vizită la biserica de lemn din localitate. Mai multe informații despre evenimentul Banat Brunch de sâmbătă sunt disponibile AICI!

banner 1000 x 100 hd