Fără scrupule! Judecătoarea Telbis i-a „făcut” dosar penal propriei fiice din cauza averii fabuloase ridicate din șpagă!

Andreea Telbis, fata fostei judecătoare a Tribunalului Caraș-Severin și a doctorului Sebastian Telbis, cel mai mare șpăgar dovedit din Caraș-Severin, s-a ales cu dosar penal! Pentru că a încercat să ascundă infracțiunea de spălare de bani de care e acuzat tatăl ei!

Sebastian Telbis a luat șpagă de la sute de oameni! De la peste 160 de oameni într-o singură lună! Numărul total e imposibil de descoperit. Se poate vedea însă averea fabuloasă a familiei Telbis, care în niciun caz nu putea fi construită din sursele licite de venit ale fostei judecătoare și ale doctorului. Pentru că fiica lor e încă studentă și nu a lucrat niciodată, deci nu a câștigat vreun leu. Chiar și așa, tânăra e proprietara mai multor imobile și autoturisme! Procurorii sunt convinși că toate acestea au fost trecute pe numele ei pentru a se șterge urma unor infracțiuni și că banii provin de fapt din șpăgile luate de tatăl ei.

Condamnat deja la închisoare și cu mai multe proprietăți confiscate, Telbis e atât de disperat să mai salveze o parte din averea pe care procurorii vor să i-o ia încât pare dispus să își îngroape chiar și propria fiică. Iar judecătoarea Luminița Telbis, la fel! Andreea Telbis a fost audiată în sala de judecată, chiar sub ochii fostei judecătoare, iar mărturisirile sale, care au încercat să-l disculpe pe tatăl său, au mirosit a minciuni gogonate. În consecință, instanța a dispus deja „comunicarea copiilor depoziţiilor martorei Andreea Laura Telbis, în faza de urmărire penală şi în cea a judecăţii, solicitate de reprezentanta parchetului”, iar tânăra s-a ales cu dosar penal pentru mărturie mincinoasă! Fostă judecătoare și notată cu 3 la examenul pentru intrarea în Baroul avocaților, Luminița Telbis ar fi trebuit să cunoască foarte bine riscurile la care ea și soțul ei își expun fiica în momentul în care aceasta minte în timpul depoziției. Banii par însă să fie mai importanți decât orice pentru această familie!

 

CITEȘTE ȘI:

Avere fabuloasă ținută ascunsă de judecătoarea Luminița Telbis!

Avere nejustificată găsită la judecătoarea Luminița Telbis! Soțul ei e cel mai mare șpăgar dovedit din Caraș-Severin!

„Poate că am deranjat persoane, inclusiv de la Parchet!” Judecătoarea Telbis își vede ruinată averea fabuloasă!

Soții Telbis și-au folosit fiica pentru a ascunde averea fabuloasă construită din șpagă!