Avere nejustificată găsită la judecătoarea Luminița Telbis! Soțul ei e cel mai mare șpăgar dovedit din Caraș-Severin!

Inspectorii de integritate reconfirmă faptul că familia Telbis a ridicat o avere fabuloasă în mod ilicit. Mai întâi, instanțele de judecată l-au trimis în pușcărie pe fostul șef al Serviciului de Evaluări Medicale din cadrul Casei de Pensii Caraş-Severin pentru luare de mită în formă continuată.

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 1.201.624 lei (aprox. 275.924,85 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu soțul său de către Luminița Telbis, judecător în cadrul Tribunalului Caraș Severin. „Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timișoara în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Luminiţa Telbis împreună cu soțul, în perioada exercitării funcției publice”, a informat ANI.

Magistratul a ieşit între timp la pensie şi a încercat să intre în avocatură, numai că nu a avut succes la examen. Aceasta a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare şi elementele identificate şi a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

CITEŞTE ŞI: Puşcărie şi confiscare extinsă pentru doctorul Telbis! Rămâne cu o avere fabuloasă!

2.000 de ,,bolnavi” s-au însănătoșit peste noapte după ce doctorii șpăgari au fost scoși din schemă!

SENTINŢĂ DEFINITIVĂ: Cel mai mare şpăgar dovedit din Caraş-Severin se duce în puşcărie!