Au început reparațiile în urma distrugerilor. Atenție, Poliția Locală dă amenzi!

În această perioadă, angajații administrației publice locale derulează o serie de activități de reparații, acolo unde vandalii Reșiței n-au știut să dea dovadă de civilizație, dar și de întreținere.

Prin urmare, au fost finalizate lucrările de reparaţii la o parte dintre locurile de joacă distruse, cele din Parcul Cărăşana, Mociur şi Parcul Copilului (fost Siderurgistului). În perioada următoare, lucrările vor continua şi la celelalte locuri de joacă care au fost vandalizate.

De asemenea, după preluarea cimitirelor de la societatea comercială care le administra, Primăria Municipiului Reşiţa, prin Direcţia de Întreţinere şi Reparare a Patrimoniului Consiliului Local, a demarat noi lucrări la cimitirele din municipiu. Începând din această săptămână, se fac lucrări de împrejmuire la cimitirul 5-6  (zona Autogării), urmând a fi montată plasă de gard pe o lungime de 350 metri liniari.

„Pe această cale, facem din nou un apel la cetăţeni să menţină în stare de funcţionare locurile de joacă şi să sesizeze Poliţia Locală la numerele de telefon 0255/ 226 515 sau 0730 107 962 dacă observă persoane care deteriorează aceste obiective”, a spus Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.