Tupeu și sfidare mai rar întâlnite! Ciobanu s-a întors la ITM, instituție care a închis ochii la fărădelegile patronului Mike Security!

Nicolae Miu Ciobanu întrece orice măsură! Luat de DIICOT chiar din timpul ședinței Colegiului Prefectural, pentru că PSD-ul nu a găsit un om mai bun pe care să-l ungă prefect de Caraș-Severin, ca urmare a afacerilor penale ale firmei de pază Mike Security Group, pe Ciobanu l-au luat palpitațiile. Nu e însă nimic grav, pentru că acesta a revenit inspector-șef la ITM!

Express de Banat a scris pe larg despre legăturile pe care Nicolae Miu Ciobanu și fiul său le au cu firma de pază Mike Security Group. De asemenea, despre cei aproximativ 1.700 de angajați ai firmei respective care muncesc la negru, chiar sub nasul inspectorului-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Nicolae Miu Ciobanu. Fost prefect al județului până ca DIICOT și DGA să-l deconspire!

Lăsat în libertate după ce a dat declarații în fața procurorului, fără niciun fel de măsură preventivă sau interdicție, Nicolae Miu Ciobanu s-a dus glonț la controale medicale, plângându-se că are inima șubrezită. La fel de grăbit s-a dus și la sediul ITM Caraș-Severin, unde și-a ridicat autosuspendarea survenită în momentul în care Mocioalcă l-a aranjat și l-a uns subprefect și mai apoi prefect.

1000x200 dacus 02

Ciobanu s-a autosuspendat însă din nou, de data asta pe motive medicale. Dar chiar și așa, semnează și trimite comunicate de presă legate de activitatea desfăşurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraş-Severin în luna ianuarie 2016. Ciobanu ne informează că ITM Caraș-Severin a efectuat 183 controale, din care 118 în domeniul relaţiilor de muncă şi 65 în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, aplicându-se în total amenzi contravenţionale în valoare de 168.500 lei. „Pentru munca la negru, opt angajatori cu domenii de activitate: construcții, sivicultură, comerţ, confecţii, au fost identificaţi şi sancţionaţi cu amendă în valoare de 140.000 lei. Inspectorii de muncă au depistat 14 persoane care nu aveau încheiate contracte individuale de muncă. Sancţiunile din domeniul relaţiilor de muncă, în valoare de 160.000 lei, au fost aplicate în principal pentru: primirea la muncă a persoanelor fără forme legale de angajare, transmiterea de date eronate în aplicaţia electronică REVISAL, nerespectarea repausului săptămânal, nerespectarea măsurilor dispuse”, ne-a transmis Ciobanu.

Inspectorul-șef Ciobanu ar trebui să vorbească mai degrabă despre controalele făcute sau nefăcute la Mike Security Group! Despre interesele sale la această firmă! Nu să umble cu cioara vopsită prin târg! Probabil că o va face după ce starea de sănătate îi va permite, pentru că, scriptic, e cu sănătatea în piuneze. „Domnul Ciobanu a revenit la conducerea instituției, dar în prezent este cu raportul de muncă suspendat, e în concediu medical”, ne-a explicat Mihaela Aga, reprezentanta ITM.

publicitate si promovare online banner maxagro