„Domnule primar, ați ajuns într-o situație penibilă!”

explo 1000x200

Disputele dintre primarul Matei Lupu şi liberalii din Moldova Nouă se aprind şi mai tare. După schimbul dur de replici dintre edilul-şef şi Adrian Torma, preşedintele organizaţiei locale ale PNL, a ieşit la atac şi consilierul local care s-a simţit lezat de afirmaţiile primarului.

Războiul declaraţiilor a început după cea mai recentă şedinţă a Consiliului Local Moldova Nouă, şedinţă în care consilierii liberali s-au abţinut să voteze câteva rectificări bugetare, proiecte legate de anumite sume de bani primite de administraţia locală pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii. Primarul Lupu a criticat în termeni duri atitudinea liberalilor şi a adus în discuţie anumite zvonuri care ar circula prin oraş, şi anume că aleşii locali care au trecut recent la PNL sau care votează la fel ca aceştia ar fi primit câte 3.000 de euro de la preşedintele PNL Moldova Nouă, Adrian Torma.

CITEŞTE ŞI: 

„E bătaie de joc! Au dus prostia la rang de principiu!”

Adrian Torma: „De zece ani ne tot minte şi nu face nimic!”

3.000 de euro, prețul unui consilier local la Moldova Nouă?!

Flavius Dan Bălăşoiu a profitat de Ordonanţa migraţiei aleşilor locali şi a tecut de la UNPR la PNL. Simţindu-se vizat de ceea ce se discută prin oraş şi de afirmaţiile primarului Lupu, acesta a reacţionat, adresându-i-se direct edilului şef: „Domnule primar, cu tot respectul pe care vi-l port, aş vrea să spun că faceţi o mare nedreptate afirmând asemenea vorbe. Ceea ce este mai ruşinos este faptul că dumneavoastră aţi ajuns într-o situaţie penibilă, mie mi-ar fi ruşine să afirm unele poveşti de care nu sunt sigur, cu atât mai mult dumneavoastră, în calitate de edil al localităţii Moldova Nouă. Cum să fac un articol la presă în care să MINT cu neruşinare? Eu nu voi face aşa ceva niciodată.  Faptul că am decis să plec din UNPR se datorează discuţiilor avute la nivel judeţean şi  faptului că în 2 ani şi jumătate am avut parte numai de minciuni şi păcăleli. Cred că dumneavoastră aţi confundat partidul care mi-a oferit acel « orice» în anul 2012 şi care, în luna septembrie, anul curent, m-a căutat acasă. Vă rog frumos să nu mai aduceţi poveşti şi minciuni doar pentru a dezinforma cetăţenii judeţului şi ai localităţii noastre. Văd că la dumneavoastră merge foarte bine sintagma «Hoţii strigă Hoţii». Rugămintea mea este ca pe viitor să veniţi în presă doar cu adevăruri şi nu aberaţii de acest gen, ridicole şi hilare”.

banner 970 x 250

Comments

  1. Ghita says:

    O fi si Flavius asta vreun politician.Daca si asta a ajuns sa faca politica, vai de orasul ala.

  2. Flavius Balasoiu says:

    Nu trebuie sa fi politician ca sa iti permiti sa spui lucrurilor pe nume.Pune-ti o singura intrebare, esti satisfacut cum arata orasul dupa 10 ani de domnie a domnului primar?Eu as fi primul care l-ar sustine, dar din pacate nu am nici macar un motiv sa o fac.In 2 ani si ceva de mandat nu am vazut nici macar un proiect pt localitatea noastra, ce sa mai vb de cele Europene.