UPDATE: Directorul Roşeţi, judecat pentru luare de mită în stare de libertate! Vezi aici decizia instanţ

Asta cere astăzi Tribunalului Caraş-Severin apărarea fostului director al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Caraş-Severin, Ianăş Roşeţi.

UPDATE

Tribunalul Caraş-Severin a admis cererea Ministerului Public şi, în consecinţă, a dispus judecarea lui Ianăş Roşeţi în stare de arest preventiv. Fostul director DADPP are varianta contestaţiei, caz în care menţinerea măsurii preventive luate faţă de acesta se va  pune în discuţie şi la Curtea de Apel Timişoara.

Trimis în judecată pentru infracţiuni de corupţie după ce a fost prins în flagrant luând şpagă de la un denunţător, fostul de acum director al DADPP Caraş-Severin vine pentru prima dată în faţa magistraţilor cărăşeni. La acest prim termen nu se va dezbate pe fondul cauzei, ci se va pune în discuţie numai oportunitatea menţinerii măsurii preventive. Roşeţi a fost încătuşat imediat după flagrant, dar are speranţe mari în ceea ce priveşte punerea lui în libertate. În primul rând, apărarea sa invocă faptul că inculpatul şi-a recunoscut faptele. În plus, şi-a prezentat demisia din funcţia de care s-a folosit atunci când a comis infracţiunea, astfel că nu ar mai putea împiedica în vreun fel buna desfăşurare a cercetării judecătoreşti.
Ianăş Roşeţi e acuzat că a pretins şi primit cu titlu de mită sume de bani reprezentând zece la sută din valoarea unor contracte de deszăpezire a drumurilor pe timp de iarnă, pe care le-a semnat în calitate de director DADPP cu o anumită firmă.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru a afla decizia instanţei!

 

CITEȘTE ȘI: 

 Ianăș Roșeți a demisionat de la conducerea Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat!

Ianăş Roşeţi, judecat pentru luare de mită! Nu a existat nici măcar aparența respectării procedurilor legale!

Ianăș Roșeți susține că este nevinovat, dar procurorii DNA îl vor după gratii. Vezi ce pedeapsă riscă să primească!

EXCLUSIV Cine l-a “dat” pe directorul Ianăș Roșeți pe mâna procurorilor DNA?

NEWS ALERT: Directorul Direcției de Patrimoniu, Ianăș Roșeți, a fost prins în flagrant în timp ce lua mită!

 

foto: pressalert