Ianăș Roșeți a demisionat de la conducerea Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat!

La viitorul plen al forului județean, care are loc la finele acestei săptămâni, consilierii iau în dezbatere problemele care au apărut la DADPP Caraș-Severin.

După ce procurorii anticorupție i-au înscenat un flagrant șefului de direcție, cu sprijinului fostului primar penal de Armeniș, Ioan Vetreș, condamnat în dosarul APIA la doi ani de închisoare, acum aleșii județeni vor dezbate în plen problemele care au apărut la Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat.

Mai exact, pe ordinea de zi a ședinței de mâine se regăsește un proiect de hotărâre care privește suspendarea de drept a raportului de serviciu al lui Roşeţi, care încă ocupă, până la adoptarea legii județene, funcția de director executiv al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului Caraş-Severin.

celtic transilvania 1000x100px

Până ca aleșii județeni să dezbată însă subiectul, Roșeți a renunțat la funcția publică pe care a ocupat-o la for, prezentându-și demisia prin avocații săi. Practic, în cadrul ședinței de mâine, tot ceea ce trebuie să facă aleșii județeni este să ia act de decizia directorului și să o aprobe.