Casa de Pensii organizează concurs după ce medicii șpăgari au fraudat statul cu milioane de lei!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Pensionarii din județ suferă și acum de pe urma faptelor celor trei doctori: Telbis, Ungur și Cenda. Cozile sunt interminabile, în timp ce oficialii instituției caută soluții să vină în sprijinul oamenilor.

Conducerea Casei Județene de Pensii încearcă să organizeze concurs în perioada imediat următoare, astfel încât să substituie absența celor 3 doctori din sistem. Asta, în timp ce procesul lor se derulează la Tribunalul Arad. Motivul pentru care este vizată angajarea unuia singur e că instanța i-ar putea lăsa să profeseze în continuare. Asta ar însemna că odată ce s-ar finaliza judecata lor, s-ar putea întoarce la serviciu fără probleme, iar persoanele nou angajate ar putea părăsi sistemul.

„Până când nu avem o soluție definitivă din partea instanței, noi nu putem lua măsuri radicale. Deocamdată, încercăm să venim în sprijinul domnișoarei doctor Ursa și al pacienților, a explicat Dorin Brăila, directorul CJP Caraș-Severin.

Reamintim că pe data de 3 iulie dosarul medicilor acuzați de luare de mită a fost trimis în judecată la Tribunalul Arad. Mai mult decât atât, aceștia se află în continuare sub măsura arestului preventiv la domiciliu, deși Telbis și Cenda au cerut punerea lor în libertate sub control judiciar. Solicitarea le-a fost respinsă ieri de judecători.

De ce au fost arestați?

promovare banner maxagro Muzeul TM

Pe data de 13 martie, medicii șpăgari au fost treziți cu noaptea-n cap de mascați, în urma unei ample acțiuni organizate de procurori, care au beneficiat de sprijinul ofiţerilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigare a Fraudelor, precum şi de suportul tehnic şi informativ al Serviciului Român de Informaţii.

În cazul lui Telbis, Cenda și Ungur a fost dispusă începerea urmăririi penale cu privire la fapte de luare de mită, constând în încadrarea nejustificată în grad de invaliditate a unor persoane în schimbul unor sume de bani.

Urmează ca instanța din Arad să le decidă soarta.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/