Dinamo Zagreb 1.25, Salzburg 1.60 și Genk 2.55 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

champions league group a fc red bull salzburg v lokomotiv moscow

Pas cu pas revin cele mai tari competiții din Europa și vă pregătim meciuri pe cinste. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Între 23 iulie – 9 august, în paralel cu cel mai mare eveniment sportiv din Japonia, v-am pregătit premii în valoare de 100.000 ron. Detalii aici!

Dragovoljac – Dinamo Zagreb (ora 21:00) cota 1.25

După debutul mai puțin așteptat de săptămâna trecută din campionat contra celor de la Slaven Belupo, Dinamo Zagreb nu-și permite pași greșiți și în duelul de astăzi cu Dragovojlac. Pe plan european Dinamo merge excelent, a depășit fără emoții primul tur din Champions League și a bifat o victorie și in manșa tur din turul doi în urmă cu 3 zile. Gruparea din Zagreb deține un record excelent pe plan intern, pierzând o singură dată campionatul în ultimii 16 ani. Dragovojlac a revenit după șapte sezoane în prima ligă și obiectivul pentru primul sezon este evident menținerea în primul eșalon.

Sturm Graz – Salzburg (ora 21:30) cota 1.60

Un nou sezon este pe cale să înceapă în Austria, iar primul duel este un derby între campioana ultimelor opt sezoane consecutive și Sturm Graz, echipă cu trei titluri. Sturm Graz nu a mai câștigat de 5 ani o partidă contra campionilor Salzburg și nu sunt favoriți nici în partida din această seară, însă niciodată nu putem știi ce ne poate oferi o partidă, mai ales în debutul sezonului.

Standard Liege – Genk (ora 21:45) cota 2.55

Standard și Genk inaugurează ediția 2021/2022 a campionatului belgian în această seară de la 21:45. Fostele campioane ale Belgiei vin după sezoane modeste, locul 4 Genk și locul 6 Standard, însă un nou sezon aduce noi provocări.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.