Un nou centru de vaccinare drive-through se deschide la Timișoara, în zona de nord a orașului

centru drive through

Al doilea centru de vaccinare direct în mașină se deschide, de sâmbătă, la Timișoara. Centrul va fi amenajat în parcarea hipermarketului Selgros și va fi operațional până la finalul anului. 

Decizia amenajării noului centru de vaccinare în mașină a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a faptului că ar fi crescut numărul solicitărilor pentru imunizare la centrul similar din parcarea Shopping City.

Centrul va fi organizat în parcarea Selgros, de pe Calea Aradului nr. 64, pe o porțiune de aproximativ 300 mp. Va fi funcțional zilnic, între orele 8 și 16, iar vaccinarea se poate face fără programare. Centrul este deservit de doi medici, doi asistenți și doi registratori.

leader board 728 x 90 px

Imunizarea anti-Covid se va face cu serurile Pfizer sau Johnson& Johnson.

Potrivit DSP Timiș, până acum, în centrul drive-through de la Shopping City, deschis la începutul lunii mai, s-au imunizat aproximativ 7.900 de persoane. De la debutul campaniei de vaccinare până în prezent, la nivelul județului s-au administrat aproximativ 404.000 doze de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2.

CITEȘTE ȘI: Se deschide primul centru de vaccinare drive-through din Timișoara. Va fi în parcarea Shopping City