[UPDATE] Denunțul milionarului Romeo Dunca împotriva șefului PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, omoară proiectul de pe Muntele Mic?!

Fără să fi fost chemat, cel puțin deocamdată, la DNA, pentru eventuale răspunsuri legate de șpaga în acțiuni pe care i-ar fi pretins-o lui Romeo Dunca, deputatul Ion Mocioalcă pare să se grăbească să i-o plătească omului de afaceri care l-a desființat public, chiar în campania electorală!

Mocioalcă a renunțat la fotoliul de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin în favoarea lui Silviu Hurduzeu, preferând în continuare aerul mai tare din Camera Deputaților, dar în chiar prima ședință după constituire a executivului județean omul de afaceri timișorean este chemat în fața majorității PSD-PMP-UNPR pentru rediscutarea asocierii dintre Consiliul Județean și firma acestuia. Este vorba chiar despre proiectul de pe Muntele Mic, afacere pentru care, afirma Dunca, Mocioalcă i-ar fi cerut șpagă. Nu în bani, ci în acțiuni. Chiar în firma care urma să dezvolte proiectul montan!

La punctul 29 de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean ce va avea loc vineri, apare un proiect de hotărâre “pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Caraş-Severin nr.104/19.06.2014 privind aprobarea Contractului de asociere în Participaţie intervenit între Judeţul Caraş-Severin, prin Consiliul Judeţean Caraş-Severin, cu S.C. NORDICA TURISM SRL, având ca obiect dezvoltarea activităţii de turism în zona Muntele Mic cu modificările și completările ulterioare”.

Prin hotărârea respectivă, consilierii județeni aprobau în 2014 suportarea din bugetul public al județului a costurilor pentru realizarea racordului electric din zona punctului de transformare de pe Muntele Mic până în vârfului muntelui și până la stația de plecare a telescaunului, precum și efectuarea operațiunilor de deszăpezire și întreținere a drumului de acces pe munte. Contractul a fost semnat pe o perioadă de zece ani. Ce termeni se vor modifica în contractul dintre administrația județeană, condusă acum de oamenii lui Mocioalcă, și Romeo Dunca, rămâne de văzut în ședința de vineri. Va plăti omul de afaceri timișorean pentru dezvăluirile făcute despre liderul PSD și va fi obligat să o întindă de pe Muntele Mic?! Primele zvonuri spun că da!

UPDATE, ora 22.00

Omul de afaceri Romeo Dunca a rămas mut de uimire când a aflat că i se pregătește ceva. “Mi se pare o chestie problematică, pentru că pe mine nu m-a anunţat nimeni că vineri se rediscută contractul cu Nordica. Mi se părea normal să fim anunţaţi… Dacă Silviu Hurduzeu îşi începe mandatul cu discutarea contractului meu, este clar că declaraţiile mele au deranjat. Eu ce să spun, nu am fost anunţat de nimic, nu ştiu ce intenţii au, dar nu bănuiesc deloc intenţii onorabile, din moment ce nouă ne-a fost ascunsă această intenţie. Vedem vineri ce vor exact”, a declarat Dunca în exclusivitate pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI:

INCENDIAR. Șpagă în acțiuni pentru Ion Mocioalcă! Romeo Dunca a făcut denunțul pe Facebook!

Mocioalcă nu joacă în piese proaste de teatru, cu actori amatori ca Dunca şi Tăițelu, regizate de Vela!

Romeo Dunca: „Mocioalcă mi-a cerut acțiuni în firmă ca să mi se aprobe investiția pe Muntele Mic! Prin firma lui Bejeriță!”