Mocioalcă nu joacă în piese proaste de teatru, cu actori amatori ca Dunca şi Tăițelu, regizate de Vela!

explo 1000x200

Denunțul omului de afaceri timișorean Romeo Dunca, cum pot fi catalogate declarațiile făcute de acesta cu privire la afacerile de pe Muntele Mic și numele lui Ion Mocioalcă, l-a lăsat rece pe liderul social-democrat,  care consideră că la lansarea lui Ioan Popa pentru Primăria Reșița liberalii au regizat și jucat o piesă ieftină de teatru.

Mocioalcă a fost acuzat de pe scena Casei de Cultură din Reșița de către Romeo Dunca de lucruri deosebit de grave. Mai exact, de corupție. De faptul că i-ar fi cerut șpagă pentru a putea derula proiectul montan care l-a băgat în pușcărie pe primarul PSD de la Zăvoi, Antonie Bunei, și a dus la condamnarea viceprimarului și a altor funcționari. Tot pentru luare de mită! Dunca a afirmat că Mocioalcă și-ar fi dorit o parte din acțiunile firmei sale, pentru a masca infracțiunea. Și tot pentru asta voia să se folosească de un interpus, de Ion Bejeriță. Potrivit unor situații similare, când în spațiul public s-au făcut afirmații de o astfel de gravitate, organele de cercetare penală se vor autosesiza și îi vor chema pe cei doi la declarații, pentru a se verifica dacă afirmațiile lui Dunca sunt reale și pot fi dovedite sau dacă nu cumva au fost făcute în plină campanie electorală, pentru a-l discredita pe Mocioalcă și a-i avantaja pe prietenii lui liberali.

Până la vreo eventuală audiere pe tema asta, Mocioalcă și-a făcut timp să răspundă acuzațiilor. S-a folosit de o rețea de socializare, pentru că domnia sa e mult prea important ca să stea de vorbă cu presa din Caraș-Severin. Sau, mai exact, cu jurnaliștii care nu-i cad la picioare, aceștia fiind în opinia sa neserioși. Revenind la acuzațiile lui Dunca, șeful PSD Caraș-Severin a negat totul și a lăsat să se înțeleagă faptul că omul de afaceri va trebui să dea explicații în sala de judecată pentru că i-ar fi terfelit imaginea. „Această discuţie nu a avut loc. Dacă exista o astfel de discuţie era spusă până acum, nu aştepta Romeo Dunca campania localelor din 2016. Eu nu mă apuc de povestit acum despre Dunca, proiectele, acţiunile lui. Să ştiţi că aş avea şi eu de spus multe, însă nu vreau să joc într-o piesă atât de proastă cu actori amatori, gen Romeo Dunca şi Nelu Tăiţelu, piese jucate în regie slabă făcută de Marcel Vela. Îmi doresc să fiu în această campanie electorală în afara jocurilor murdare. Chiar dacă liberalii au înţeles că trebuie să ne aruncăm lături în cap unii altora, din partea mea se aleg doar cu dispreţul meu. Oamenii serioşi nu se apucă nici să lanseze, nici să publice mizerii ce pot fi urmate de procese penale. Nu pot lăsa la nesfârşit să îmi fie terfelită imaginea doar pentru că Ion Mocioalcă conduce, vremelnic, repet, vremelnic, un partid care poate câştiga alegerile în Caraş-Severin. Nu cumva de asta le este teamă? Că Mocioalcă  ăsta le poate tulbura afacerile din ariile protejate?“, a scris Mocioalcă.

 

CITEȘTE ȘI:

Romeo Dunca: „Mocioalcă mi-a cerut acțiuni în firmă ca să mi se aprobe investiția pe Muntele Mic! Prin firma lui Bejeriță!”

banner 970 x 250