Creația și comunicarea dau mâna la Gărâna!

po 1000x100px (4)

Cea de-a opta ediție a Taberei de Creație și Comunicare Naciu Ștefan se cosumă săptămâna aceasta  în Poiana Lupului de la Gărâna. Zeci de elevi s-au adunat la poalele muntelui pentru a participa la atelierele organizare special pentru ei.

Tematica de anul acesta este publicitatea. Tinerii au ocazia de a învăța noțiuni de bază despre mesajele publicitare, iar pe parcursul celor șase zile de tabără vor realiza o campanie media de promovare a unui produs, punând în practică mai multe modalități de transmitere a informației, audio, video sau print.

tabara garana tabara garana

Tabăra se desfășoară între 25 și 31 august. În ultima seară participanții vor prezenta evenimentul de lansare a produsului și vor expune rezultatele muncii lor din timpul acestei săptămâni. De asemenea, vor schimba impresii și păreri cu privire la produsul creat de fiecare în parte.

Pe lângă aceste sarcini pe care trebuie să le realizeze în echipe, fiecare participant va crea individual un eseu pe tema Provocare. Lucrările vor fi premiate și vor fi parte a unui amplu volum ce va reuni toate eseurile scrise în edițiile anterioare ale taberei.

headerexpress cc

tabara garana tabara garana

Tabăra de Creație și Comunicare Naciu Ștefan a fost organizată de Asociația Radio Semenic și Consiliul Județean Caraș-Severin, cu sprijinul TMK, Favorit TV, Palaloga, Miruna SRL, Gradimex SRL.

tabara garana tabara garana