Autoritățile reșițene taie răul de la rădăcină. Amenzi de 2.500 de lei pentru dezinteresul reprezentanților CFR!

Inspectorii din cadrul Serviciului Public-Gospodărie Urbană şi Mediu au efectuat în ultima perioadă mai multe controale în zona liniilor de cale ferată de pe raza municipiului pentru a analiza modul de întreţinere a terenurilor. Constatările nu au fost tocmai îmbucurătoare, iar CFR-ul este taxat cu amenzi.

Controalele reprezentanților municipalității au scos la lumină dezinteresul Companiei Naționale de Căi Ferate în ceea ce privește îngrijirea spațiilor pe care le administrează. Astfel, s-au găsit nereguli între trecerea de nivel cu calea ferată, între Str. Fântânilor şi pasajul Intim, acolo unde nu au fost luate măsurile necesare de curăţare, tăiere, defrişare a vegetaţiei şi igienizare a terenurilor din zona de siguranţă a liniilor de cale ferată.

Sacțiunile pentru nerespectarea obligaţiilor privind întreţinerea au scos din buzunarele CFR o amendă în valoare de 2.500 de lei.

celtic transilvania 1000x100px

De asemenea, pe terenul situat în Reşiţa pe Str. Mociur s-au găsit depozite temporare de pământ dar, începând din data de 11 august 2014, au fost demarate lucrările de excavare şi salubrizare a amplasamentului. Terenul este deţinut de S.N.T.F.C. CFR Călători-SA, Sucursala de Transport Feroviar de Călători Timişoara. Și aici autoritățile locale au transmis o adresă de înştiinţare proprietarului pentru luarea măsurilor de întreţinere în mod corespunzător a faţadelor clădirilor şi a terenurilor.

Comments

  1. CFR says:

    Bravo ! Autoritățile Reșițene sunt de toată isprava.Au pus ei ,, coada la matura ,, ca niște Ziariști ca voi sa iasă cu ceva in fata , mare brânza.

  2. Mișu+Crina care ,,ard benzina,, says:

    Niciunul nu are vreo treaba cu ce se-ntampla in Primărie si in oraș. Sunt ,, pământ de flori ,, , niște incompetenti retardați.