Drumuri ca-n palmă. Investiția de 3 milioane de euro a ajuns la final!

27 de drumuri din Bocșa Română sunt gata reabilitate pe bani mulți. Străzile sunt deja marcate, rigolele amenajate, iar trotuarele unele pe care se poate circula civilizat.

Cel mai valoros proiect pentru bocșeni implementat până la ora actuală din bani europeni se ridică la 3 milioane de euro. Administrația Cismăneanțu a avut unele probleme tehnice, dar și legate de finanțare, pe care însă, le-a rezolvat cu brio în folosul cetățenilor.

Acum, când se vede rezultatul final, hopurile din trecut și-au pierdut valoarea. Locuitorii nu au putut doar să primească cu brațele deschise investiția făcută, iar oficialii orașului să facă eforturi și mai mari de acum înainte, astfel încât valoarea proiectelor europene atrase să fie și mare.

celtic transilvania 1000x100px

„Sunt mulțumit de ceea ce a ieșit la final, cred că bocșenii aveau nevoie de această investiție. Foarte multe dintre străzile reabilitate arătau într-o stare jalnică, erau pline cu noroi, praf și șanțuri pe mijlocul drumului. În momentul de față se circulă pe ele foarte bine, e clar că dacă cineva va căuta să găsească nod în papură e tot timpul loc de mai bine. În momentul de față pot spune că aceasta este una dintre cele mai mari investiții pe care le-a cunoscut orașul și este bine să continuăm cu astfel de investiții, a spus edilul-șef, Eugen Cismăneanțu.