CFR Cluj 1.58, Zenit 1.40 și Sparta Praga 1.40 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

express

Pas cu pas revin cele mai tari competiții din Europa și vă pregătim meciuri pe cinste. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Între 23 iulie – 9 august, în paralel cu cel mai mare eveniment sportiv din Japonia, v-am pregătit premii în valoare de 100.000 ron. Detalii aici!

Academica Clinceni – CFR Cluj (ora 21:30) cota 1.58

leader board 728 x 90 px

Continuă lupta în prima ligă din România. Astăzi de la 21:30 trupa lui Poenaru așteaptă pe teren propriu vizita campioanei CFR Cluj, echipă antrenată de Marius Șumudică.

Dacă pentru Clinceni se anunță un sezon mult mai complicat față de cel anterior, CFR Cluj începe de la meci la meci să tureze motoarele. Elevii lui Șumudică au reușit deja calificarea din primul tur preliminar al UEFA Champions League, au câștigat și manșa tur cu Lincoln din turul doi, iar în campionat au început cu dreptul contra celor de la FCU Craiova, elemente care i-au propulsat în postura de favoriți contra Academicii.

Khimki – Zenit (ora 17:30) cota 1.40

Campioana Rusiei deschide noul sezon în această după-amiază de la 17:30 pe terenul celor de la Khimki, care au terminat sezonul trecut pe poziția 8.

Este evident statul de favoriți al celor de la Zenit în partida de astăzi, aceștia având un record incredibil de 9 victorii din 10 partide contra celor de la Khimki, fiind neînvinși de aceștia. Rămâne de văzut ce ne vor propune aceste două echipe pentru actualul sezon, în special Zenit care va participa și în grupele UEFA Champions League.

Sparta Praga – Sigma Olomouc (ora 20:00) cota 1.40

Un nou sezon, un nou început pentru Sparta Praga. Cea mai titrată echipă din Republica Cehă vrea să pună capăt hegemoniei Slaviei Praga din ultimele trei sezoane, în care au cucerit fără drept de apel campionatul. În partida de astăzi Sparta este favorită și singurul obiectiv sunt cele trei puncta contra celor de la Sigma Olomouc.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.