Amanta, martor-cheie în dispariţie!

explo 1000x200

O tânără cu care Adrian Buleu s-a iubit pe ascuns îl poate trimite pe omul de afaceri pentru foarte mulţi ani în spatele gratiilor. Până acum, amanta acestuia s-a jucat cu anchetatorii!

Doi dintre martorii audiaţi ieri la Tribunalul Caraş-Severin în legătură cu dispariţia fără urmă a lui Abel Apostol, partenerul lui Adrian Buleu la complexul ,,Riviera” din Arad, au vorbit despre amanta acestuia din urmă, care ştie mult mai multe despre ceea ce s-a întâmplat în seara de 1 mai a anului trecut decât a spus până acum anchetatorilor. Mădălina Ioniţă a avut o aventură extraconjugală cu cel acuzat de omor încă de pe vremea când era minoră şi a dat declaraţii uluitoare în faţa instanţei arădene în momentul în care a fost audiată. Tânăra de 19 ani a povestit, printre altele, cum a părăsit fără acte legale ţara şi s-a prostituat pentru scurt timp în Belgia, dar şi cum a fost ajutată de amantul său să obţină un buletin de identitate fals pe numele de Gabriela Loredana Szabo odată cu revenirea în ţară, pentru a se putea angaja, ea fiind încă minoră.

CITEŞTE ŞI:

 Mărturii mincinoase pentru a ascunde crima de la „Riviera”. Vezi aici explicaţiile uluitoare pentru dispariţia afaceristului Abel Apostol!

EXCLUSIV: Cel mai mediatizat caz de dispariţie după cel al avocatei Elodia, soluţionat la Reşiţa!

Potrivit glsa.ro, Mădălina Ioniţă a povestit în timpul audierii la Tribunalul Arad şi aspecte care îl incriminează pe omul cu care s-a iubit în secret. ,,A venit la mine, pe Câmpul Liniştii, şi era foarte agitat. Eu am început să îl cert pentru că mi-a spus că nu mai mergem la casa din Sânpaul, aşa cum am convenit iniţial. Trebuia să stea cu Alina (n.r. – soţia lui Adrian Buleu). În maşină mirosea a combustibil, însă a refuzat categoric să îmi ofere vreo explicaţie. Apoi s-a căutat prin toate buzunarele şi mi-a dat zece milioane de lei vechi, bani care erau uzi. Mi-a spus că au căzut în apă, la restaurant. În timp ce eu număram banii, mi-a strecurat repede în geantă ceva ce semăna a fi un pistol. Mi-a spus să nu cer explicaţii şi, foarte grăbit, m-a dus la mătuşa mea, pe « 30 Decembrie». Adrian nu era însă persoana pe care o cunoşteam şi am ştiut că s-a întâmplat ceva“, a mărturisit tânăra în luna octombrie a anului trecut. Nu sunt însă singurele declaraţii care îl incriminează pe Adrian Buleu. Potrivit aceleiaşi surse, amanta Mădălina a mai mărturisit în timpul audierii: ,,Pentru că îl iubeam, am stabilit de comun acord să declar poliţiei că în intervalul de timp 21.30 – 23.30, în seara de 1 mai, ne-am petrecut timpul împreună”.

CITEŞTE ŞI:

Declaraţii contradictorii în cazul celui mai căutat român după avocata Elodia. Unul dintre martori, pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă!

Cadavrul omului de afaceri Abel Apostol, îngropat în garajul partenerului său?! Vezi ce a hotărât instanţa!
Mădălina şi mai mulţi prieteni se aflau, de fapt, cu corturile într-o pădure de la marginea Aradului. Acest lucru a fost susţinut şi de doi dintre martorii audiaţi ieri, la Tribunalul Caraş-Severin, instanţă la care a fost strămutat dosarul la cererea lui Buleu. ,,Mădălina a lipsit de mai multe ori deoarece în apropiere mai era un grup de prieteni cu care ea se cunoştea. A stat de fiecare dată cam o oră. Pe la ora 22-23 a primit un telefon şi a plecat. Mi-a spus că se va vedea cu Adrian. Inculpatul a venit în acea seară în Pădurea Vladimirescu şi a stat cu Mădălina 5-10 minute”, a povestit o prietenă a fetei, Andreea Tănăsuc. Un alt martor, Andrei Farkaş, şi-a amintit însă altceva: ,,Mădălina a absentat în acea noapte o singură dată, cam o oră”. În aceste condiţii, dar având în vedere şi prima mărturie a Mădălinei Ioniţă, Tribunalul Caraş-Severin a dispus reaudierea amantei lui Adrian Buleu.

foto: glsa.ro

banner 970 x 250