Ne batem la promovare cu Craiova primăriţei Olguţa şi ASA!

Toată suflarea roş-neagră este convinsă că Metalul are şanse reale să promoveze pe prima scenă fotbalistică a ţării la finele acestei ediţii de campionat.

Achiziţiile făcute în pauza de iarnă, deloc puţine sau lipsite de importanţă, au creat din nou în Valea Domanului acea emulaţie de care Reşiţa avea atâta nevoie. De la jucători şi antrenori până la patron şi şefi ai administraţiei publice locale, cu toţii vorbesc doar despre promovare. Pentru un loc în Liga I, Metalul se va bate în opinia acestora cu CS Universitatea Craiova, liderul clasamentului, şi ASA Târgu Mureş, echipe care stau foarte bine din punct de vedere financiar şi care au anunţat public că au ca obiectiv promovarea. ,,Mizez foarte mult pe jocul nostru, pe băieţii mei şi vom încerca la fiecare joc să fim noi cei care vom da tonul. Craiova şi ASA sunt echipe bune, care au făcut achiziţii importante, dar se va vedea pe teren cine a făcut transferuri mai bune. Eu cred că forţa grupului îşi va spune cuvântul. Noi mizăm foarte mult pe asta. Singura echipă care s-a detaşat e Craiova, dar noi putem câştiga toate meciurile”, a declarat antrenorul Marian Pană.

Primarul Mihai Stepanescu este şi el optimist, deşi nu poate trece cu vederea diferenţele uriaşe dintre bugetele celor trei cluburi. „Sunt două echipe cu mare potenţial financiar. Să aloci în tur 1,7 milioane de euro la o echipă de liga a II-a, bani publici, mi se pare foarte mult pe lângă 150.000 cât am dat noi”, a spus edilul-şef. Patronul Cătălin Rufă este convins că banii contează mai puţin în această luptă, că pe teren sunt alte aspecte care vor conta mai mult. „Ştim ce forţă financiară au cei de la Craiova sau Târgu Mureş, dar cu dibăcie ne putem bate cu dumnealor”, a declarat bossul din Valea Domanului.

CITEŞTE ŞI: NOUĂ PENTRU LIGA I! VEZI AICI CE JUCĂTORI AU VENIT ÎN VALEA DOMANULUI PENTRU PROMOVARE!