EXCLUSIV: Cel mai mediatizat caz de dispariţie, soluţionat la Reşiţa!

explo 1000x200

Suspectul în cazul dispariţiei omului de afaceri arădean Abel Apostol va fi judecat pentru crimă la Tribunalul Caraş-Severin.

Abel Apostol, coproprietarul unui restaurant şi al unei baze sportive din centrul Aradului, a dispărut, fără urmă până acum, în seara de 1 mai a acestui an. În ciuda faptului că a fost căutat peste tot, prin păduri, pe albiile unui lac din localitatea Vladimirescu sau a Mureşului, acolo unde i-au condus pe anchetatori câinii special antrenaţi, bărbatul de 55 de ani nu a fost găsit. Procurorii au găsit însă mai multe indicii şi probe care i-au determinat să meargă pe ipoteza unei crime. Suspect este soţul partenerei de afaceri a lui Abel Apostol. Între acesta şi Adrian Buleu ar fi avut loc un conflict, spun anchetatorii, încheiat cu uciderea omului de afaceri. Această pistă este susţinută de petele de sânge descoperite în restaurantul deţinut de Apostol şi de partenera sa de afaceri, cu toate că angajaţii localului au fost puşi să spele pe jos în seara dispariţei, dar şi de declaraţiile lui Albert Apostol, care a mărturisit anchetatorilor că tatăl său a fost ameninţat cu moartea de către familia asociatului.

Arestat preventiv de Tribunalul Arad şi menţinut în spatele gratiilor de Curtea de Apel Timişoara, Adrian Buleu a cerut strămutarea dosarului, solicitare ce i-a fost admisă de magistraţii timişoreni. ,,Instanţa dispune strămutarea dosarului nr. 6217/108/2013 al Tribunalului Arad la Tribunalul Caraş-Severin”, se arată în încheierea Curţii de Apel Timişoara. Astfel, cel mai mediatizat caz de dispariţie din România după cel al avocatei Elodia Ghinescu a ajuns pe masa judecătorilor reşiţeni.