PNL vrea o Europă unită!

Cu o viață politică din ce în ce mai invadată de impostură, demagogie și minciună, România se zbate să se alinieze valorilor fundamentale europene. În favoarea acestui lucru militează și Partidul Național Liberal.

PNL are în Parlamentul European mai mulți reprezentanți competenți prin care vor merge mai departe în același trend ascendent ca și până acum, pentru o Românie care să se alinieze vieții politice de la nivelul Europei. Liberalii sunt de părere că românii au un cuvânt mult mai rezonant de spus la nivelul Europei, iar glasul lor trebuie auzit. Acest lucru nu se poate face decât prin intermediul unor reprezentanți competenți.

Speranțele Partidului Național Liberal se îndreaptă către o Europă mai puternică, mult mai dinamică din punct de vedere economic și cu mai puțină birocrație. De asemenea, prin existența unei coerențe atunci când vine vorba de politica externă, România se va îndrepta cu siguranță spre un viitor mult mai strălucit.

Legăturile României cu Uniunea Europeană nu vor duce la dizolvarea țării, ci la întărirea acesteia, până ce va deveni într-adevăr puternică.