S.F: ,,Crin Antonescu va candida la președinția României!”

Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, este de părere că liderul liberalilor va candida la prezidențiale, iar în urma alegerilor europarlamentare în România va începe coagularea partidelor politice de dreapta.

Liderul de la Palatul Administrativ a declarat la cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o că este de părere că liberalul Crin Antonescu va candida la prezidențiale. În plus, în România sunt mari șanse să se consolideze polul de dreapta.

,,Sunt convins că se va întâmpla. Toate grupările de dreapta sunt în opoziție în acest moment. E un context fericit din acest punct de vedere pentru constituirea unei drepte puternice, așa cum a fost pe vremea Alianței Dreptate și Adevăr și, repet,  dispariția ei a fost o pierdere pentru spectrul politic românesc și mai ales pentru dreapta politică din România. (…) Procesul de coagulare a dreptei ar putea începe după europarlamentare, în condițiile începerii unui dialog real pentru această construcție, dar în fapt după turul doi de la prezidențiale. Acela va fi primul semnal de constituire a dreptei în România, pentru că în mod normal după primul tur de prezidențiale toate formațiunile de dreapta vor trebui să susțină în turul doi candidatul de dreapta care, eu repet, cred că va fi Crin Antonescu, așa cum arată sondajele, așa cum se construiește alternativa PNL în opoziție”, a subliniat vicepreședintele Sorin Frunzăverde.

În ce privește refacerea USL, acesta a precizat că sunt slabe șanse, întrucât proiectul politic s-a destrămat din cauză că nu a existat suficientă determinare pentru a-l menține.