Vicecampioanele de la ACS Dumbrăvița, la final de aventură europeană!

Echipa de tenis de masă ACS Dumbrăvița a avut un debut de noiembrie foarte complicat și aglomerat. Sportivele, care sunt vicecampioane naționale, au avut de jucat meciurile din turul Superligii, dar și returul din turul III al Cupei ETTU, a doua competiție europeană inter-cluburi.

Turul Superligii s-a jucat, la fel ca în anii precedenți, la Buzău. Dumbrăvița a început cu două succese, la scorul de 3-2 cu CSM Slatina și 3-1 cu CSM Arad. CSA Steaua a fost de netrecut, iar bănățencele au cedat cu 3-0, pentru ca apoi să triumfe cu 3-1 î n fața celor de la Poli Iași. Meciul cinci a adus o victorie cu 3-0 cu CS Moinești, dar apoi, o înfrângere la același rezultat cu CSM Bistrița. În ultima confruntare, Farul a câștigat cu Dumbrăvița la scorul de 3-2.

După partidele numeroase din campionat, Dumbrăvița nu a avut mult timp de odihnă, deoarece au urmat meciurile din turul III al Cupei ETTU, mai precis, returul cu echipa franceză ALCL TT Grand Quevilly. Ca în tur, adversarul a câștigat cu 3-0. Andreaa Zanfir a cedat cu 3-1 în fața Galiei Dvorak, iar Angelica Toma a pierdut cu același scor în fața lui Jiayi Sun. În ultimul meci, Reka Bezeg a pierdut la scorul de 3-2 cu Roza Soposki.