Apare o parcare supraetajată în unul din cele mai importante cartiere ale Timișoarei!

Timișoara ”geme” de lipsa locurilor de parcare în condițiile în care multe familii au și câte două sau trei autoturisme. Primarul spune că se ocupă ca în cartiere să apară parcări. De altfel, într-unul dintre cartierele mari ale orașului va apărea o parcarea supraetajată, iar zona trece și prin alte schimbări pozitive.

”Norocoșii” sunt cei din Circumvalațiunii, unde se reface deja locul de joacă. Robu promite și un loc pentru socializarea bătrânilor, pentru perioada ierni, dar și o parcare supraetajată.”Pe strada Ulmului, am dat undă verde pentru realizarea parcajului de nivel suprateran, în zona Dacia. Locul de joacă de acolo este în amenajare. Fântâna va fi refăcută frumos, cinematograful va fi reamanajat. O să am în curând o surpriză pentru persoanele vârstnice, ca și peste iarnă să aibă unde juca șah, table sau cărți așa cum o fac și vara în foișoarele din zonă. Este o zonă foarte dens populată și de aceea ne concentrăm pe ea, pentru că numărul de beneficiari este mare”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Despre zona din jurul Pieței Dacia, primarul a mai declarat recent că vrea să ia măsuri ca în zonă să nu mai fie atât de multe cazinouri sau săli de ”păcănele”.

foto: Google maps