Falcă i-a oferit fotoliul de președinte al Consiliului Județean lui Popovici!

Liderul PMP Caraș-Severin a dezvăluit noi amănunte senzaționale din negocierile purtate cu liderii PNL pentru formarea unei majorități în Consiliul Județean!

Mai sunt doar câteva luni de mandat al aleșilor locali, dar despre alegerile din 2016 și negocierile din zilele imediat următoare votului mai sunt încă foarte multe dezvăluiri de făcut. Ionuț Popovici, liderul PMP Caraș-Severin, a făcut-o chiar în redacția Express de Banat. „În 2016, Gheorghe Falcă a venit special de la Arad la Bocșa să mă convingă să fiu președintele Consiliului Județean. Timp de trei ore am discutat, dar nu a reușit domnia sa să mă convingă. Mi-am dat seama că nu pot, veneam din exterior, necunoscând administrație, practic, nu am vrut să fac experimente pe Consiliul Județean.”, a relatat actualul vicepreședinte al administrației județene.

Discuția dintre Falcă și Popovici s-a purtat în prezența primarului Bocșei, Eugen Cismăneanțu, și a doctorului Paul Purea, consilier județean PMP. De ce negocieri cu Falcă?! Pentru că Popovici n-a găsit cale de dialog cu liderii liberali din Caraș-Severin!

CITEȘTE ȘI: Ionuț Popovici stinge fumigenele aruncate în curtea PMP. „La noi casa e închisă!”