Managementul defectuos – motivul înlocuirii lui Ioan Dăneţ de la cârma Ocolului Silvic Moldova Nouă?

O serie de speculații au fost răspândite în spațiul public odată cu înlăturarea consilierului PSD, Ioan Dăneț, din funcția de director interimar al Ocolului Silvic Moldova Nouă, cele mai multe dintre acestea indicând implicarea factorului politic în debarcarea social-democratului.

În luna mai a acestui an, inginerul Dăneț a preluat conducerea Ocolului Silvic Moldova Nouă, acesta fiind unul din inginerii silvicultori apreciați de către Direcția Silvică Caraș-Severin, însă doar până în urmă cu o lună, moment în care acesta a fost înlocuit cu un alt consilier local, de data aceasta: UNPR, Ion Cârpean, gurile rele speculând că Dăneț ar fi fost schimbat din considerente politice.

Referitor la implicarea factorului politic în numirea personalului în posturi de conducere din cadrul structurii Direcției Silvice Caraș-Severin, directorul Zaharia Șandru a clarificat pentru expressdebanat.ro: „Nu știm ce se vehiculează! Cert este faptul că politica nu are vreun amestec în numirea personalului în posturi de conducere din cadrul structurii Direcției Silvice Caraș-Severin”.

Mai mult decât atât, Șandru a subliniat că „motivele schimbării șefului de ocol, la Moldova Nouă, țin strict de actul managerial”.