Un motociclist s-a crezut stăpânul șoselelor. A gonit nebunește cu 165 de km/h în localitate!

Desele accidente în care sunt implicați motocicliștii nu îi sperie pe tinerii care dețin astfel de vehicule. Este și cazul unui tânăr de 26 de ani, din Teregova, care a depășit cu 115 kilometri limita legală admisă.

Tot județul a fost plin de radare în acest weekend, iar constatarea rutieriștilor a fost că cei mai mulți dintre șoferi încalcă legea atunci când vine vorba despre viteză. Tânărul de 26 de ani însă a sfidat orice limită a bunului simț și, gonind nebunește prin localitatea Brebu, a dat peste cap aparatul radar. Acesta este din Teregova, iar, potrivit celor de la rutieră, și-a permis să conducă cu 165 de km/h în localitate, depășind în acest fel cu 115 kilometri limita legală admisă.

„Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 810 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Reamintim că din cauza inconștienței, săptămâna trecută, fiul viceprimarului din Ciclova Română a murit, conducând ilegal o motocicletă pe care nu ar fi avut voie să urce.

CITEȘTE ȘI:Fiul viceprimarului din Ciclova a murit din inconștiență, în urma unui accident de motocicletă!

Fiul viceprimarului din Ciclova și-a cumpărat singur „drumul” spre moarte!

De altfel, în urma acțiunilor Poliției Rutiere de la finele săptămânii trecute, oamenii legii au aplicat alte 321 de amenzi pentru că nu au respectat viteza legală. Șase șoferi au depăşit neregulamentar, trei au consumat alcool înainte să urce la volan, iar alți 140 au primit amenzi pentru alte abateri de la normele rutiere. 15 permise au fost reținute, iar valoarea amenzilor aplicate se ridică la 85.000 de lei.

FOTO/VIDEO: IPJ Caraș-Severin