Fiul viceprimarului din Ciclova a murit din inconștiență, în urma unui accident de motocicletă!

Poliţiştii au intervenit în această dimineață la un accident rutier produs pe raza localităţii Ciclova Română în care a fost implicat un motociclist.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce un tânăr, în vârstă de 18 ani, conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere corespunzător pentru categoria autovehiculului, a pierdut controlul ghidonului şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

HPIM2254
FOTO: IPJ Caraș-Severin

„În urma accidentului tânărul a decedat, urmând ca medicul legist să efectueze necropsia şi să stabilească cu exactitate cauzele decesului. Din verificări a rezultat că acesta purta casca de protecţie”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE: Echipajul SMURD a intervenit degeaba

Tânărul a intrat cu motocicleta într-un cap de pod și a fost proiectat într-o casă. În urma impactului, a suferit leziuni interne grave. A fost transportat la Spitalul Orășenesc Oravița de către un echipaj SMURD, dar medicii i-au constatat decesul. Tânărul mort, Mihai Bodron, este fiul viceprimarului din comună.

SURSA FOTO: Vocea Oraviței