Fiul viceprimarului din Ciclova și-a cumpărat singur „drumul” spre moarte!

Bodron Mihai Cristian era un pasionat al cailor putere, numindu-se singur „ghost rider” pe pagina de socializare. Acesta își cumpărase motocicleta din banii săi, întrucât părinții au dezaprobat o astfel de investiție.

Proaspăt ieșit de pe băncile școlilor, tânărul a reușit să se angajeze și să își pună un leu deoparte să își satisfacă dorința. Deși mai avea 2 ani până să împlinească vârsta legală care să îi permită să conducă o motocicletă care să aibă peste 500 de centimetri cubi, acesta s-a ambiționat să o aibă în curte.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647294427168″]

leader board 728 x 90 px

Așadar, în urmă cu o săptămână și-ar fi cumpărat motorul, iar în fatidica zi de 17 septembrie s-a urcat pe vehicul să îl conducă. Deși unii localnici spun că tânărul s-ar fi plimbat prin comună cu motocicleta, polițiștii îl știu de băiat bun.

Oamenii legii spun că era respectuos și că nu l-ar fi văzut vreodată să încalce legea, în ciuda spuselor localnicilor care susțin că acesta era mijlocul său de deplasare din Ciclova în Ilidia, localitate care aparține de comună.

Cert este un singur lucru: tânărul și-a pierdut viața, iar prietenii săi îl plâng acum pe pagina sa de facebook.

CITEȘTE ȘI: Fiul viceprimarului din Ciclova a murit din inconștiență, în urma unui accident de motocicletă!

Comments

 1. Olimpia says:

  Mințiți cu nerușinare!Cristi nu și-a cumparat singur motorul,mama lui a dau scuterul lui și inca 700 euro pt motocicletă.Era angajat doar de cateva zile,dar motocicleta a avut-o toată vara.Intrebați oamenii din Ilidia și Ciclova cum erau terorizați de cei 600 cm 3 care urlau in fiecare noapte.Nu știu unde mergea,dar noaptea la 2 nu mai puteam dormi.Trecea zilnic prin fața Poliției,dar cine să ia atitudine?Amărâtul ala de polițist plătit din banii Primariei,unde vice era soțul mamei lui Cristi?Nu a luat bacul,in schimb a primit o mașina de 3500 euro.Halal educație a mai primit!Nu el trebuia să mooară,ci cei care l-au crescut.El chiar nu avea nici o vină!Iar polițaiul ala,ar trebui să intre la pușcărie.Mai avem 2 in Ilidia,mai mici,de vreo 14 ani,care tot așa ne terorizează.Probabil tot așa vor sfârși!

 2. Adrian says:

  Eu sunt sigur ca el mergea frecvent cu motocicleta si politistii se faceau ca nu-l vad.
  Insa Dumnezeu s-a saturat de smecherii.

 3. Adrian says:

  Si inca ceva?
  Se gaseste cineva sa citeasca ce a scris Olimpia mai sus?
  Sau va tremura chilotii si celor de la Politia Resita, ca si politistului de acolo din localitate?

 4. geta says:

  cristi era doar un copil nevinovat insa seful de post ciclova nu a luat masuri ina cazul acesta ptr ca era mituit de dansul si inca ceva fff important acesta a avut multe reclamatii dar sa facut ca nu stie nimic,,,,apoi domnul sef de post ciclova este un om mituit de toata lumea.nu face lege cu cine trebuie ci face lege cu cei nevinovati ,,,,va rugam cei care santeti in masura sa luati masuri impotriva acestuia ptr ca din cauza aceasta se vor mai intampla f multe nenorociri….va multumesc,,,