UCMR, în dezacord de preț cu partenerii indieni

Uzina Constructoare de Mașini Reșița este în continuare în criză de lichidități, ceea ce înseamnă că orice contract nou semnat poate aduce sume importante în bugetul societății. Asta înseamnă salarii și utilități achitate la timp.

Unul dintre cele mai valoaroase contracte pe care UCMR le are în atenție în această perioadă este cel care se referă la construirea de hidrocentrale pentru India. O delegație a societății reșițene, în frunte cu actualul director general, Cosmin Ursoniu, s-a deplasat încă din luna decembrie în India, pentru a semna contractul cu partenerii de acolo.

În ciuda efortului pe care l-au făcut reprezentanții orașului la masa de negociere, contractul nu s-a concretizat. Valoarea acestuia se ridică la nici mai mult, nici mai puțin de 30 de milioane de euro.

„Am rămas în dezacord pe preț, dar acesta, probabil, va fi depășit. În această perioadă îi așteptăm noi la Reșița pe reprezentanții firmei din India”, a declarat Remus Borza, în exclusivitate pentru Express de Banat.

 

Comments

 1. Mary says:

  Ursoniule, te lauzi cu o relatie construita de Chebutiu si Preda si cu contracte semnate
  de ei?

 2. Eftimie Marian says:

  Cu contracte semnate de altii , voua vi-a ramas doar sa negociati pretul. Nu sunteti in stare sa scoateti pretul obtinut in anii trecuti de cei doi si va pregatiti terenul……..

 3. Andrei Grancea says:

  Cand ai cerut insolventa uzinei, la asta nu te-ai gandit, Ursoniule? Ca nimeni nu mai vrea sa faca afaceri cu tine, ca te trateaza ca pe o sluga………..