Trei şefi din Vama Naidăş, cercetaţi de conducere!

explo 1000x200

Acţiunea petrecută la graniţa cu Serbia în care şpaga şi corupţia şi-au spus de multe ori cuvântul i-a pus pe treabă pe mai marii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara. Aceştia au început monitorizarea a trei angajaţi din Vama Naidăş. 

După ce au pornit o anchetă în urma descinderilor petrecute la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş în urma cărora mai mulți dintre oamenii legii au fost arestaţi preventiv, reprezentanţii ITPF Timişoara au tras şi concluziile. Şeful inspectoratului a dispus, printre altele, cercetarea prealabilă faţă de trei frontierişti cărăşeni.

Este vorba de şeful SPF Naidăş şi PTF Naidăş, care este urmărit pentru neglijenţa manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a dispoziţiilor primite de la şefii ierarhiei, şeful de tură pentru superficialitatea în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, încălcând astfel concepţia privind controlul frontierelor, şi şeful de grupă care este cercetat pentru superficialitatea în coordonarea grupei de serviciu în Punctul de trecere a frontierei, încălcând astfel prevederile din fişa postului şi din concepţia privind controlul frontierelor.

,,Totodată, s-a luat măsura delegării celor în cauză la alte structuri din cadrul ITPF Timişoara, până la finalizarea cercetării prealabile. Faţă de cei în cauză vor fi luate măsurile legale ce se impun, în funcţie de gravitatea faptelor săvârşite”, a precizat Ion Mirescu, şeful IJPF Timiş.

CITESTE SI:

banner 970 x 250