„Tommyland”, cea mai bună prezenţă din ultimii patru ani la „Românii au talent”!

po 1000x100px (3)

Declaraţi de către organizatori ca fiind cea mai inventivă şi originală trupă de la preselecţii, grupul „Tommyland” din Clisura Dunării nu îşi pierde speranţa că va ajunge măcar în semifinala celebrei competiţii „Românii au talent”.

După ce au trecut oficial de preselecţiile noului sezon de talente şi ghiduşii, tinerii din Moldova Nouă fac eforturi mari să se autodepăşească. Şi pentru că trebuie să dovedească în doar trei minute faptul că sunt cei mai buni, Asociaţia „Tommyland” din oraşul de la malul Dunării nu stă în loc atunci când vine vorba de repetiţiile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Românii au talent”. Cei 19 tineri îşi exersează săptămânal numerele împreună cu coregraful lor Tomislav Popovici, fiind pregătiţi pentru tot ceea ce îi aşteaptă.

Toate pregătirile pe care le facem sunt asidue. Avem repetiţii de două ori pe săptămână, câte trei ore, şi încercăm să ne pregătim la un nivel care depăşeşte de fapt nivelul nostru. Noi suntem un grup micuţ cu o inimă mare, dar, fiind declaraţi momentan de către organizatori una dintre cele mai bune prezenţe din ultimii patru ani, ne străduim să pregătim pentru următorul număr o coregrafie şi o prezentare inedită care va aduce zâmbet pe buze, ceva nou, prin care să păstrăm totuşi tradiţionalismul zonal la un nivel european destul de înalt”, a declarat coregraful trupei, Tomislav Popovici, pentru Express de Banat.

„Tommyland”, cel puţin în semifinală

banner 1000 x 100 hd

Atât concurenţii, cât şi liderul grupului de pe malul fluviului sunt conştienţi în ce ,,oală” s-au băgat şi sunt dispuşi să arate lumii că şi ei au ceva de spus. „Este destul de greu, eu recunosc acest lucru. Concursul scoate tot ceea ce este mai bun din copii, iar noi în doar trei minute trebuie să dovedim că suntem foarte buni. Mai există etapa video, care va arăta cum stau lucrurile. Noi sperăm să ajungem în semifinale la Bucureşti”, a adăugat coregraful Asociaţiei „Tommyland”.

Cel mai de succes show al momentului, „Românii au talent”, care va reuni mii de talente din diverse domenii şi care va oferi marele premiu de 120.000 de euro, precum şi cei 10.000 de euro, premiul de originalitate, va debuta pe 18 februarie 2014, la ora 20:30.

CITEŞTE ŞI:

03 britannia 1000 x 100 gif