Au încântat juriul cu cele mai originale idei!

po 1000x100px (4)

Preselecţiile celui de-al patrulea sezon ,,Românii au talent” adună în fiecare săptămână zeci de concurenţi care mai de care mai talentaţi. Printre aceştia, ,,prezent” a spus şi un grup de copii din Clisura Dunării.

Întrucât se pregăteşte un nou sezon de talente, presărat cu veselie şi ghiduşii, bănăţenii au umplut sala Operei Naţionale din Timişoara, hotărâţi să îşi încerce norocul cu numerele excepţionale pe care le-au pregătit. La celebra emisiune ,,Românii au talent” s-a înscris, de altfel, şi Asociaţia Tommyland din Moldova Nouă. La vârsta la care alţi copii se joacă pe calculator cu orele, cei 20 de tineri din grupul de pe malul Dunării preferă să stea în sală şi să se antreneze împreună cu coregraful lor Tomislav Popovici. Astfel, la preselecţiile competiţiei, aceştia au arătat că sunt disciplinaţi, talentaţi şi un exemplu pentru mulţi copiii din România. Şi asta nu e tot. Prin aptitudinile lor, au reuşit să cucerească juriul fără să stea prea mult pe gânduri.

,,În decursul a două săptămâni, am trecut peste două etape de selecţie, primind trei de DA. Pregătirea a fost asiduă, iar copiii au reprezentat Oraşul Moldova Nouă cu onoare şi mândrie, reuşind, prin combinaţia tradiţionalismului şi a conceptului modern, să fie calificaţi ca având una dintre cele mai originale idei de la începutul emisunii şi până azi. Copiii au vârste între 6 şi 17 ani şi, cu emoţii sau fără, au încântat audienţa şi pe cei trei membri ai juriului: Andra, Andi şi Mihai”, a declarat Tomislav Popovici, reprezentant al Asociaţiei Tommyland din Moldova Nouă.

Tommyland, susţinută de o galerie numeroasă

Concurenţii de pe malul fluviului care au intrat în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro, precum şi pentru cei 10.000 de euro, premiul de originalitate, au avut şi o galerie numeroasă. Alături de elevi au fost atât părinţii, rudele şi prietenii, cât şi proprietarii S.C.Auto Alex S.R.L, unii dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Clisura Dunării şi sponsorii principali ai asociaţiei. Amintim că în cadrul grupului Tommyland se află şi fiica lui Adrian Torma, unul dintre managerii Auto Alex.

După ce şi-au etalat profesionalismul pe scena Operei din municipiul de pe Bega, unde s-au întâlnit şi cu alte celebrităţi din domeniul artistic, tinerilor talentaţi nu le rămâne altceva decât să aştepte următoarea etapă, exersând tot mai mult: ,,Elevii au fost bucuroşi şi de faptul că s-au întâlnit, în culise, cu Edy şi echipa sa de la ProTV, cu Biba Struia, Fernando de la Caransebeş şi mulţi alţii. Acum urmează dulcea aşteptare pentru etapa viitoare. …Moldova Nouă are talent…”, a adăugat la final Tomislav Popovici.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157635280972243″]

CITEŞTE ŞI:FOTO: Descoperire arheologică în Clisura Dunării!