Balul UEM, amânat! Află aici detalii!

Bobocii de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița mai au de așteptat o săptămână până la petrecerea ce încununează începutul de an. Chiar și așa, astăzi rămâne zi de party cu Puya.

Deși se preconiza ca data în care să se desfășoare marele bal al studenților să fie 6 noiembrie, Liga Studenților a amânat evenimentul, în această seară având loc petrecerea ce încheie zilele de Studențiadă. Așadar, balul de poveste se va desfășura pe 13 noiembrie, zi în care spectatorii trebuie să se pregătească pentru nenumărate surprize.

Așa cum se anunțase, fiecare dans va avea o poveste în spate, interpretată de bobocei. Valsul vienez va veni cu o temă medievală, însă surpriza mai mare vor fi rochiile purtate de domnișoare, rochii confecționare chiar de acestea. „Rochiile purtate de studente vor fi făcute de către acestea, le vom ajuta cu tot ce au nevoie pentru că nu suntem la prima experiență de acest gen”, a declarat pentru Express de Banat Alina Bosânceanu, președintele Ligii Studenților UEM. Apoi, tangoul va avea o temă inspirată din filmele italiene, așadar mafia va fi prezentă pe scena din Casa de Cultură. Momentul special organizat de studenți rămâne încă după cortină până în ziua Balului.

Cât despre clipele dintre probe, acestea vor fi acoperite de către trupe din județ și vedete cunoscute la nivel național. „Va cânta Oana Vera din Reșița, alături de niște băieți liceeni, Alina Onea alături de Laurențiu, formația One Line și o trupă de rapperi din Reșița”, a precizat Alina Bosânceanu.