Noi semafoare pentru reșițeni!

176 de semafoare noi au fost achiziționate de către Primăria Municipiului Reșița, pentru a ușura traficul șoferilor reșițeni. Noile semafoare vor fi instalate în perioada ce urmează la toate intersecțiile semaforizate din municipiu.

Toate semafoarele din oraș vor fi înlocuite cu cele noi în cel mai scurt timp posibil, în funcție de programul de lucrări și de condițiile meteorologice. Prima intersecție de pe listă este cea din zona Victoria de pe Bulevardul Republicii. Semaforizarea acestei zone se va face prin înlocuirea tuturor corpurilor de semafor și suplimentarea intersecției cu semafoare numărător-contoare de timp pentru autovehicule și pietoni.

Odată cu montarea noilor semafoare se vor monta și instalațiile pentru iluminatul festiv pentru sezonul de iarnă. Amplasarea semafoarelor va îmbunătăți considerabil siguranța pietonilor, dar și a șoferilor.

Finanțarea pentru acest proiect de semaforizare a fost aprobată prin hotărârea Consiliului Local. O sumă de aproximativ 100.000 de lei a fost alocată acestor lucrări.

Foto: http://www.mojevijesti.ba