FOTO: Un mort şi un rănit la Băuţar!

După ce fiul unui potent om de afaceri a ucis în luna septembrie un bătrân în Băuţar, fugind de la locul faptei, localitatea a fost astăzi martora unui alt accident mortal.

Drumul Naţional 68 a fost blocat timp de aproximativ o oră în zona localităţii Băuţar, din cauza unei nenorociri rutiere. O persoană a decedat şi alta a fost rănită grav după ce, într-o curbă periculoasă, remorca unui autotractor s-a desprins de acesta și s-a izbit de o autoutilitară.

În timp ce un bărbat în vârstă de 36 ani din Harghita conducea un autotren (transport bușteni), se pare că din cauza unei defecţiuni tehnice s-a rupt puntea din faţă şi semiremorca a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

accident1 accident2

Din nefericire, şoferul autoutilitarei, un tânăr de doar 28 ani, a decedat, iar pasagerul în vârstă de 35 ani a fost grav rănit. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

accident3  accident4