Test mafiot: răpit, bătut și împușcat

Randi Tokar, tânărul care a declarat anul trecut în luna iulie că ar fi fost răpit în timp ce se îndrepta spre casă, dus în pădure și împușcat în picior, a mințit anchetatorii timp de un an. Potrivit unor surse aproapiate anchetei, acesta a fost doar testul la care tânărul a fost suspus ca să fie acceptat în gruparea mafiotă.

În vara anului trecut, Randi Tokar, tânărul compătimit de o țară întreagă pentru ceea ce i s-a întâmplat, a ajuns în fața Spitalului Județean Reșița, împușcat în picior. Acesta le-a declarat polițiștilor că a fost răpit, fără să aibă vreo vină, dus într-o pădure de la Kilometrul 7, bătut și împușcat în picior. Cei care au luat parte la operațiune purtau cagule, astfel că Randi declarase atunci că nu a putut să îi recunoască. Potrivit unor surse oficiale însă, lucrurile stau cu totul altfel. Tânărul a fost luat de gruparea mafiotă și dus în pădure. Testul la care a fost supus a fost să accepte să încaseze un glonț în picior, lucru care de altfel, s-a și întâmplat. Cum toți membrii grupării se supun „legământului” Omerta, niciunul dintre nu a deschis gura să le povestească polițiștilor ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Rîpanu are tatuat pe braț simbolul Omerta
Omerta este recunoscut în istorie ca simbol al mafioților, respectat cu strictețe de membrii unei grupări. Odată ce s-au afiliat unui grup, aceștia spun adio colaborării cu autoritățile statului, chiar dacă sunt victime. Surse din cadrul Parchetului susțin că Ciprian Rîpanu este exemplul cel mai elocvent în acest sens. Întrebat de anchetatori ce căuta în mașina din fața locuinței omului de afaceri din Reșița, acesta i-a arătat tatuajul de pe braț și a refuzat să scoată vreun cuvânt.

Comments

  1. tibi.porge says:

    MAI ASTA NE LIPSEA IN CARAS …AVEM MAFIOTI POLITICI ACUM AVEM SI MAFIOTI INDEPENDENTI …FRUMOS