ŞOCANT! Metode mafiote de șantaj

Metodele șocante ale lui Bujor și ale „locotenenților” săi sunt desprinse, parcă, din filmele cu mafioți. Într-un exces de zel, una dintre comenzile de inițiere primite de noii racolați a fost de tăiere a capului unui câine. Acesta a fost așezat pe mașina unui reșițean cu bani, alături de o lumânare aprinsă. Locuitorii din centrul orașului au pozat mașina și își amintesc scena în cel mai mic detaliu.

Locuitorii din centrul orașului sunt șocați și acum de scena de groază pe care au avut ocazia să o vadă la ieșirea din bloc, în urmă cu doar câteva luni. Ca să îl avertizeze pe unul dintre oamenii cu bani din oraș, membrii grupării mafiote au tăiat capul unui câine, rasa rottwailer, după care l-au așezat pe mașina unui om cu bani. Imaginea a fost cu atât mai șocantă, cu cât alături de capul despicat al câinelui aceștia au așezat o lumânare. Totul a fost cu atât mai șocant și mai sfidător, cu cât scena s-a consumat chiar lângă biserica ortodoxă.

„Îmi amintesc și acum dimineața aceea. Când am ieșit din bloc, am văzut capul câinelui mort. Mi-a venit instant să vomit. Nu știu ce fel de oameni ar fi putut să facă așa ceva, dar sper să nu mai am ocazia să mă confrunt cu o astfel de imagine, mai ales dimineața”, a declarat un martor ocular al evenimentelor.

Și alți reșițeni au fost șocați de ceea ce au văzut, astfel că au pozat mașina omului cu bani și au păstrat pozele. Acestea au ajuns pe adresa redacției contact@expressdebanat.ro . Potrivit “ritualului” de șantaj, următoarea etapă, dacă polițiștii nu ar fi intervenit la timp, ar fi fost trimiterea unui sicriu pe care era trecut numele persoanei avertizate.

Anchetatorii cunosc toate aceste aspecte, care, potrivit unor surse oficiale s-ar regăsi în materialul de urmărire penală. „Pe parcursul acestor activităţi au fost obţinute date certe privind modul de acţiune al grupării, fiind identificate elemente specifice grupărilor mafiote: reguli stricte de conspirativitate, organizarea grupării pe celule cu sarcini precise, efectuarea de activităţi specifice organelor de aplicare a legii pentru asigurarea operaţiunilor, impunerea executării de către noii membrii ai unor activităţi de iniţiere menite să demonstreze loialitatea faţă de grup, etc”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Comments

 1. robi says:

  incredibil! unde traim? in padure? cum este posibil asa ceva, unde au stat politistii, au dormit?

 2. astm bronsic says:

  pozele astea mi-au declansat astmul bronsic. pe bune, acuma. Politia ce face? ar fi trebuit sa ii salte inca de atunci. sau nu or fi ajuns pozele unde trebe? mai ajuta-i si pe ei, ca is varza din cate vad io

 3. caca says:

  lasa-i ca ajung toti acolo unde le este locul…astfel de oameni o sa aibe multe dar foarte multe probleme la Tm….greu o sa le mai fie…vreau toti sa ajunga acolo….sunt baieti care-i asteapta pt faptele astea….stim cu totii ce fel de persoane sunt acesti “interlopi” da-ti-le domne drumu ca astia nu-s in stare sa faca rau..drogangii p..i. presupun ca,,,, cainele era deja mort ca si daca scheuna o luau la fuga….mai erau si pistolari si ei dormeau pe ei….deabea astept sa aud de ei cum s-au descurcat la Popa Sapca….acolo o sa cunoasca si ei greul….Randi, Bujor…va pupa tata…10-15 ani sa v-a luati carnatziilor si 10 sefi de camera sa va f..a

 4. anonimus says:

  Cine sunt pi…tii astia , ripanu ala venise in timisoara lucra ca bodyguard la dracula pe take ionescu , castiga 700 ron , si acum e mare infractor , cine e sugatoarea aia , ma unde traiti , aia sunt niste pisati , nu au bani sa treaca straga si voi ii faceti capi ai lumii interlope , aveti habar ce vorbiti?? , spuneti de catalin cine este si ce face , toma . costel ciobanu zis barba lata care isi bate angajatii , ii scuipa , il doare in p… de toata lumea , de astia scrieti nu de cacatii astia care n-au bani sa treaca strada

 5. free user says:

  “Randi, Bujor…va pupa tata”:))) sau mai nou, pupatil pe tata, ca vine la voi:))))…si cu dedicatie speciala pt cine se semneaza cu cata, baietii sunt sefi de camera la Tm la Popa Sapca si asteapta pe fraieri ca tine…si asa greu o duc ca creca nu minanci tu afara ce mananca aia acolo saracio:))))))))))))))

 6. Tzok says:

  iam prins si io aproape 3 luni p baieti aia akolo si nu ia asteptat nima, is baieti de baieti si is cam sefi pe akolo.cine a scris prostile alea ori na fost la parnaie or a fost fetita akolo:))) cat despre “caca” asta, daca ai fost la parnaie, am o vorba pentru tine,ca o intelegi tu: ai grija ca la pedeapsa lu bujor, poate te contopeste.si pe tine si pe interopu ala de catalin de care toata parnaia zice cai un lache si ca sa lachit:))) BAIETI, RESPECT de la fratele vostru