Supărat după meciul cu Bistriţa lui „Tata Jean”

Metalul Reşiţa a pierdut sâmbătă, în cadrul etapei a 9-a a ligii secunde de fotbal, scor 0-1, în compania formaţiei Gloria Bistriţa.

Elevii lui Marian Pană au cedat greu în faţa fostului lider al seriei, golul bistriţenilor fiind marcat de Roşu, în minutul 75. Antrenorul rosso-nerilor s-a arătat a fi extrem de dezamăgit după acest eşec, considerând că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil.

,,Sunt foarte supărat. După o primă repriză în care gazdele au avut o dominaţie mai accentuată, dar fără să îşi creeze ocazii mari de gol, a doua repriză ne-a aparţinut în totalitate. Am ratat, puteam chiar să câştigăm dacă băieţii finalizau ocaziile importante pe care le-am avut. Am luat un gol nepermis de uşor şi nu este normal. Nu am mai adus puncte din deplasare şi asta ne doare, va avea de suferit punctajul la adevăr. Ceea ce nu înţeleg este de ce nu au curaj, nu îndrăznesc mai mult, pentru că potenţial au”, a declarat Pană pentru expressdebanat.ro

Următorul meci al reşiţenilor va avea loc miercuri, cu începere de la ora 14:00, pe teren propriu, împotriva Universităţii Craiova, echipă antrenată de italianul Nicolo Napoli.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Iata ce ne spune mazgalitorul sportiv C.C. despre adversarul Metalului: “…impotriva LIDERULUI FC Universitatea Craiova…“ Oare cu cat l-a platit Mititelu sa-l puna inaintea Olgutei?