Suedia 2.03, Anglia 1.37 și Argentina 2.17 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Pentru partidele din cadrul EURO de astăzi, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Suedia – Slovacia (ora 16:00) cota 2.03

După remiza cu Spania, Suedia urmărește cele trei puncte din postura de favorită în duelul cu Slovacia din această după-amiază. Partida se va disputa pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg iar la centru se va afla arbitrul german Daniel Siebert. Echipa nordică nu a pierdut niciun meci istorie împotriva slovacilor.

Anglia – Scoția (ora 22:00) cota 1.37

O nouă partidă în care Anglia pornește cu prima șansă se va disputa astăzi de la 22:00 pe Wembley, contra vecinilor scoțieni. De-a lungul istoriei duelurile dintre cele două au fost echilibrate, însă Scoția nu a mai reușit o victorie contra Angliei din 1999.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Trupa lui Southgate este echipa cu cel mai valoros lot din turneu, ceea ce o face una dintre favorite la câștigarea partidei din această seară dar și la cucerirea trofeului.

Argentina – Uruguay (ora 03:00) cota 2.17

O nouă etapă din Copa America se va disputa în această dimineață. Argetina dă piept cu Uruguay în cea de-a doua etapă de la turneul găzduit de Brazilia. Ultima înfrângere suferită de Messi & compania contra celor din Uruguay a fost în 2013.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/