Succes mare la ultima deplasare! ASU Poli a răpus-o pe CS Mioveni

ASU Poli continuă seria pozitivă și s-a impus cu 1-0 la CS Mioveni, pe terenul celei de-a doua clasate din campionat. Golul victoriei a fost marcat de Mircea Axente, după o greșeală majoră a defensivei gazdelor.

Gazdele au avut ocazii în prima repriză, deloc puține, dar în zadar. Nici Măzărache, nici Anghelina nu l-au putut învinge pe Murariu în debutul de meci. Cu o inițiativă mai curajoasă a gazdelor, Poli a avut o ocazie importantă încă din minutul 17, când Axente a reluat cu capul pe lângă buturi. Nici un șut în forță a lui Anghelina nu l-a clintit pe Murariu, iar Călin Popescu putea da lovitura, după un șut bun, care a fost însă deviat și s-a dus pe lângă poarta gazdelor.

Până la urmă, golul a venit în minutul 36. Zabun a centrat în mijlocul careului pentru Axente, iar un fundaș advers a respins fix la picioarele vârfului de atac timișorean. Firește, Axente nu a putut rata șansa de a marca după o veritabilă ”pasă” de la adversar. Până la pauză, gazdele au solicitat un penalti, însă arbitrul nu a considerat la fel. Repriza a doua a fost mult tacticizată, cu bănățenii grupați în apărare. Ironia sorții face că acest succes important o ajută chiar pe rivala alb-violeților, UTA.

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Rob. Ghiţă, Celea, Ct. Alexe, Burnea (cpt.) – Anghelina, M. Şerban (I. Rădescu 81′) – Măzărache  (R. Costin 63′), Coşereanu (M. Ișfan 81′), Hergheligiu – Val. Balint

ASU Poli: Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Vidrăsan, Ignea, Bg. Vasile (I. Coadă 82′) – C. Popescu (F. Trip 58′), Mir. Axente, Zabun (A. Ungureanu 78′)

ASU Poli va juca sâmbăta viitoare ultimul meci acasă, cu Pandurii Târgu Jiu.