STPT are un nou Consiliu de Administrație. PNL acuză jocuri USR – Ambruș

stpt1

Societatea de Transport Public Timișoara are un nou Consiliu de Administrație. Noii membri au primit votul aleșilor locali, dar nu și pe cel al liberalilor care au refuzat să și-l exprime.

După ce au trecut de concurs și au primit girul consilierilor locali, cei care formează CA al STPT sunt: Tiberiu Simionaș, Mădălin Dogaru, Cosmin Pavlovici, Mihai Dan Gheorghe, Sorin Ungurușan, Paul Finta, Cosmin Buzan, Bogdan Popescu, Daniel Balin și Mădălin Gheorghe.

Culiță Chiș, care a trecut și el de concurs, nu a primit suficiente voturi pentru a face parte din CA.

Consilierii PNL nu au votat pentru că susțin că alegerile sunt făcute după bunul plac al USR și nu după competențele candidaților.

1000x200 dacus 02

„În ședință CL de astăzi (n.r. marți), grupul PNL nu și-a exprimat dreptul de vot în ceea ce privește numirea noilor membri din cadrul CA STPT. Nu a fost o încercare de a bloca o activitate, a fost însă o formă de protest fața de modul cum se fac aceste numiri în cadrul acestor consilii de administrație. (…) Ce se întâmplă în momentul de față nu este diferit cu nimic față de trecut. Pentru mine este o dezamăgire, societatea vă avea de suferit. Dupa cum se poate observa, la concursuri nu se mai prezintă nimeni străin, doar sugestiile USR – Ambruș, Chiș Culiță fiind singurul care a încercat din motive proprii. În rest? Se știe că oricine candidează, indiferent de capacitate, dacă nu are votul USR – Ambruș este exclus din start”, a transmis viceprimarul liberal Cosmin Tabără.

Au fost aprobate schimbări și în cadrul Consiliilor de Administrație de la Horticultura, Piețe și Achiziții Publice.

 

publicitate si promovare online banner maxagro