Dominic Fritz: „Nimeni nu va fi numit în administrația mea doar pentru că are un anumit carnet de partid”

Candidatul USR-PLUS la Primăria Timișoara și-a prezentat astăzi echipa de consilieri locali cu care intră în alegerile locale și spune că garantează pentru integritatea acestora. Dominic Fritz a precizat că toți candidații au fost selectați în baza unor criterii privind competența, iar pentru cei care se vor regăsi în administrația sa, dacă va fi ales primar, nu va conta carnetul de partid.    

Lista candidaților pentru CL Timișoara cuprinde 27 de nume, Dominic Fritz neregăsindu-se pe aceasta. „În 27 septembrie, timișorenii o să ia o decizie foarte clară, o decizie între un primar care trăiește în trecut, cu idei din trecut, cu soluții din trecut, care creează probleme noi, sau un primar cu idei ale viitorului, un primar profesionist cu o echipă în spate care vrea din nou să deschidă administrația timișoreană către cetățeni”, a declarat astăzi Dominic Fritz.

Fritz speră ca în viitorul consiliu local USR-PLUS să formeze singur majoritatea. Cât despre cei care candidează pentru o funcție de consilier local, însă nu se vor și regăsi efectiv în CL, candidatul USR-PLUS la Primăria Timișoara spune: „Pozițiile în administrația mea, fie în primărie, fie în societățile din subordinea primăriei vor fi ocupate prin concurs și am o mare speranță că mulți dintre colegii mei o să ne ajute și acolo pentru că o să avem nevoie de profesioniști. Nimeni nu va fi numit doar pentru că are un anumit carnet de partid. Garanția sunt eu, garanția sunt principiile USR-PLUS pe care le-am dovedit de-a lungul anilor de când existăm.”

Fritz precizează că fiecare dintre candidații la CL Timișoara a fost supus criteriilor de integritate stabilite de partid și că „nu am niciun motiv să mă dubitez de integritatea colegilor mei și dacă apar informații atunci există mecanisme în partid pentru a le sesiza, dar ăsta nu este rolul meu.”

Lista candidaților USR PLUS la CL Timișoara: Dan Reșitnec, Andrei Meșter, Ruben Lațcău, Rodica Militaru, Vlad Boldura, Răzvan Negrișanu, Răzvan Stana, Ana Munteanu, Aida Szilagy, Ovidiu Merean, Paula Romocean, Cornel Florin Ilca, Jorge Gonzalez, Emanuel David, Dana Lazăr, Mihaela Rusu, Tiberiu Simionaș, Filip Fiat, Mihai Mortan, Dragoș Nistor, Lucian Alexandru Tuică, Cosmin Milos, Andrea Kelemen, Mihai Oancea, Mădălin Dogaru, Bogdan Răescu, Florin Roua.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/