Steaua Roșie 2.45, Malmo 1.55 și PSV 1.68 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

super lig galatasaray vs yeni malatyaspor

Pentru partidele din cadrul celui de-al doilea tur preliminar al UEFA Champions League, v-am pregătit trei meciuri pe cinste. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Fii cu ochii pe Mozzart Bet! Din 23 iulie dăm starul celui mai tare turneu de vară cu cele mai tari premii!

Kairat Almaty – Steaua Roșie (ora 17:00) cota 2.45

Steaua Roșie debutează astăzi de la 17:00 în turul doi al Ligii Campionilor. Campioana ultimelor patru sezoane din Serbia cu siguranță nu va avea viața ușoară în deplasarea din Kazakhstan, dar este evident că pornește cu prima șansă la calificare împotriva unei echipe care nu a jucat vreodată în grupele unei competiții europene.

Malmo – Helsinki (ora 20:00) cota 1.55

Confruntare între două grupări scandinave pentru turul al treilea al UEFA Champions League. Campioana Suediei, Malmo, întâlnește astăzi de la 20:00 pe teren propriu pe campioana Finlandei, Helsinki, cei care nu au mai jucat în grupele celei mai tari competiții europene din sezonul 1998/1999.

PSV – Galatasaray (ora 22:00) cota 1.68

Duelul serii din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, este cu siguranță acesta! Ambele formații au luptat în sezonul trecut până în ultimele etape pentru titlul de campioni, Galata până-n ultimele secunde. Sunt două echipe obișnuite cu grupele Ligii Campionilor, ba chiar cu fazele eliminatorii ale acestei competiții, ceea ce evident ne va creea așteptări mari.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.