Spitalul din Moldova Nouă scapă de închidere! Un pediatru din Timișoara oferă consultații și pe Clisură!

Managementul unității spitalicești se dovedește unul ambițios și performant, reușind, la numai câteva zile după ce s-a retras pediatrul din Bozovici, să găsească un alt medic specialist, chiar în capitala Banatului.

Express de Banat anunța zilele trecute că reabilitarea drumului județean care leagă Bozoviciul de Moldova Nouă, impracticabil la ora actuală, ar putea rezolva problemele de personal și chiar ar putea redeschide spitalul din Bozovici. Numai că, până la refacerea drumului, chiar pediatrul din Bozovici a renunțat să mai vină la Moldova Nouă, așa că spitalul orășenesc a fost la un pas de închidere.

Din fericire, managementul instituției sanitare nu s-a lăsat descurajat de acest prim refuz și a continuat căutările, reușind să aducă pe Clisură un specialist chiar din capitala Banatului. „Din 25 august, avem contract semnat cu un medic specialist pediatru, de la Timișoara, doamna doctor Lucica Stoica acceptând să semneze un contract de prestări servicii și cu unitatea noastră”, ne-a declarat Sebastian Pătroi, managerul Spitalului Orășenesc din Moldova Nouă.

Având asigurate cele patru specializări și secții impuse de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, spitalul din orașul-port de pe Clisura Dunării nu pierde finanțarea per caz ponderat și își poate finanța activitatea din banii și contractul cu CJAS.

CITEȘTE ȘI:

1000x200 dacus 02

„Epidemia” de nepăsare închide spitalul!

Drumul care închide spitale! Soarta pacienților stă în mâinile Consiliului Județean!

Gropile din DJ 571 mențin alerta la spitalul din Moldova Nouă!

publicitate si promovare online banner maxagro