Gropile din DJ 571 mențin alerta la spitalul din Moldova Nouă!

Pediatrul din Bozovici își dăduse acordul de principiu să activeze cu jumătate de normă şi la Spitalul din Moldova Nouă și, astfel, să salveze de la închidere unitatea spitalicească de la Dunăre, numai că drumul foarte lung şi prost a determinat-o pe doctoriţă să-şi schimbe decizia!

Atât managerul Spitalului Orășenesc Moldova Nouă, cât şi edilul din Bozovici, Adrian Stoicu, au stăruit pe lângă medicul pediatru venit în Caraș-Severin din Republica Moldova să accepte oferta oraşului-port din Clisura Dunării de a activa cu o jumătate de normă la unitatea sanitară de acolo. „Eu ştiu ce înseamnă să se închidă un spital”, spune edilul Adrian Stoicu. Iniţial, medicul a acceptat de principiu oferta, însă după ce a analizat condiţiile drumului pe care trebuie să-l străbată, pe alocuri foarte prost, a anunţat managerul că, „din motive personale”, trebuie să renunţe la acea jumătate de normă.

„Noi nu putem forţa pe nimeni, acum discutăm cu alţi medici, căutăm să aducem şi de la Timişoara, vom vedea ce este de făcut, dar sigur vom găsi o soluţie!”, spune Sebastian Pătroi, managerul Spitalului Orăşenesc Moldova Nouă.

O dovadă în plus că, dacă acel drum judeţean ar fi practicabil, situaţia celor două spitale, de la Moldova Nouă şi de la Bozovici şi, implicit, sănătatea locuitorilor din acele zone ar fi cu totul alta!

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

CITEȘTE ȘI:

„Epidemia” de nepăsare închide spitalul!

Drumul care închide spitale! Soarta pacienților stă în mâinile Consiliului Județean!

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/